![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there, i cerēja kāds šeit, iespējams, varētu palīdzēt man ar problēma. Es esmu tikko nopircis jaunu mašīnu Intel Core Duo 2.66GHz 2MB Ram ATI Radeon X1950 Pro Windows Vista Home Premium 32 bit. Iet ar manu mašīnu got sev dažas jaunas spēles, tas ir, ja problēma ir. Pro Evolution Soccer 2008 - Vada kā sapnis Bioshock - Vienmēr crashes otrajā slodzes ekrāns (lai gan es uzskatu, ka tas ir saistīts ar spēli bugs nevis manu mašīnu) FarCry - Vienmēr crashes apmēram pēc 5 min uninterupted spēle (vienmēr dažādos punktos) Pasaules In Conflict - Can play all tutorials naudas sodu, bet vienmēr būs crash apmēram 5 minūtēm ievieto spēle spēlēt (vienmēr dažādos punktos) Būtībā Vai kāds zina, kāpēc visas šīs spēles turēt crashing on me. Man tas pc, lai es varētu spēlēt spēles šajā līmenī bez jebkādām problēmām. Any help is much appreciated. Jibber4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kādi draiveri, vai Jūs lietojat, kā izklausās vadītājs, kas saistīti ar mani!
|
| |||
| |||
| In vista scan tā saka visi mani draiveri ir atjaunināti. I did update manu grafikas karti jaunāko draiveri un arī plāksteris, kas bija mēģināt un palīdzēt Bioshock. |
|
| |||
| |||
| Paskaidrot, ko jums nozīmē crash, tas bloķēt vai izdarīt spēles beigt ārā?
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Viņi tikai pilnīgi iesaldēšanu ". Aprunāt pamest spēli, uzpilda līdz Task Manager, vai saņemt atpakaļ logi. Vienmēr ir hit reset uz manu mašīnu. |
|
| |||
| |||
| Nu, kas padara man šķiet, ka comp ir pārkaršanas, kas temps tu dzīvo ar savu GPU
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nav pārliecināts, kā es varu pārbaudīt, vai? |