![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, I was hoping ktoś tutaj mogą być w stanie pomóc mi z problemem. I właśnie kupił nową maszynę Intel Core Duo 2.66GHz 2 MB RAM ATI Radeon X1950 Pro Windows Vista Home Premium 32 bit. Aby przejść z mojej maszyny jeden dostał siebie kilku nowych gier, to gdzie leży problem. Pro Evolution Soccer 2008 - Działa jak marzenie Bioshock - Zawsze pada w drugim obciążenia ekranie (chociaż i to uważasz, że to z powodu błędów gry, a nie mój komputer) FarCry - Zawsze pada po około 5 min uninterupted gry (zawsze w różnych momentach) Worlds in Conflict - można grać we wszystkie tutoriale dobrze, ale zawsze awarii około 5 min do gry (zawsze w różnych momentach) Zasadniczo nie każdy wie, dlaczego te wszystkie gry zachować upaść na mnie. Mam ten komputer, więc może gier na tym poziomie, bez żadnych problemów. Każda pomoc jest bardzo ceniona. Jibber4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jakie sterowniki są używane jako dźwięki kierowcy to związane ze mną!
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| W Vista skanowania mówi wszystkie moje sterowniki są aktualne. Zrobiłem zaktualizować kartę graficzną do najnowszych sterowników, a także poprawkę, która była i spróbować pomóc Bioshock. |
|
| |||
| |||
| Wyjaśnij, co masz na myśli w wypadku, nie zamrażać czy gry wyjść na zewnątrz?
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Oni po prostu całkowicie zamrażać. Cant zakończyć grę, przywołać Menedżera zadań, lub wrócić do okna. Zawsze mają trafić zresetować na moim komputerze. |
|
| |||
| |||
| Dobrze, że mnie sądzić, że komp jest przegrzanie, co temps się masz z GPU
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nie pewny, w jaki sposób mogę sprawdzić, czy? |
![]() |
|
| Zakładki |