![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, sper ca cineva aici ar putea fi în stare să mă ajute cu o problema. Tocmai am cumpărat o maşină nouă Intel Core Duo 2.66GHz 2MB Ram ATI Radeon X1950 Pro Windows Vista Home Premium 32 bit. Pentru a merge cu masina mea o am eu câteva jocuri noi pentru a, aceasta este o problemă în cazul în care se află. Pro Evolution Soccer 2008 - Are ca un vis BioShock - Întotdeauna se blochează la a doua sarcină ecran (deşi cred că acest lucru se datorează joc de bug-uri, mai degrabă decât maşina mea) FarCry - Întotdeauna se blochează după aproximativ 5 min de gameplay uninterupted (întotdeauna în diferite puncte) Lumi în conflict - poate juca toate tutoriale bine, dar întotdeauna va accident de circulaţie, în jur de 5 min în joc joc (întotdeauna în diferite puncte) Practic Stie cineva de ce toate aceste jocuri crashing ţine la mine. L-am luat calculator, aşa că am putea juca jocuri de acest nivel, fără nici o problemă. Orice ajutor este apreciat. Jibber4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ce drivere sunt folosiţi ca suna şofer legate de mine!
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| În Vista scanare spune-mi toate driverele sunt la zi. Am facut update-mi placă grafică la cele mai recente drivere şi, de asemenea, un patch care a fost de a încerca şi de a ajuta la BioShock. |
|
| |||
| |||
| Explica de ce vrei să spui în avarie, nu se congela sau a nu ieşi afară de jocuri?
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ei doar complet congela. Cant ieşi din joc, adus de Task Manager, sau de a lua din nou în Windows. Intotdeauna trebuie sa lovit de reset de pe maşina mea. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, care ma face sa cred ca este comp supraîncălzire, ce mai faceţi temps cu GPU
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ca sa nu mai sigur, cum pot verifica asta? |
![]() |
|
| Marcaje |