![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som dúfal, že niekto tu môže pomoct mi s problémom. Práve som kúpil nový stroj Intel Core Duo 2.66GHz 2 MB Ram ATI Radeon X1950 Pro Windows Vista Home Premium 32 bit. Chcete ísť so svojím strojom jeden dostal som pár nových hier na to je, kde je problém. Pro Evolution Soccer 2008 - pracuje ako sen BioShock - Vždy pády na druhej zaťaženie obrazovke (i když já věřím je to spôsobené hra chýb, ako moje stroje) FarCry - Vždy pády po cca 5 min uninterupted hry (vždy na rôznych miestach) Svety v konflikte - Môže hrať všetky tutorials pokutu, ale bude vždy pád asi 5 minút do hry (vždy na rôznych miestach) V podstate to niekto viete, prečo všetky tieto hry zachovať shazovat na mňa. Mám to PC tak by som mohol hrať hry na tejto úrovni, bez akýchkoľvek problémov. Akákoľvek pomoc je veľmi cenený. Jibber4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čo ste pomocou ovládačov, ako to vyzerá vodiča súvisiacich so mnou!
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| V vista scan to hovorí všetky moje ovládače sú aktuálne. Urobil som aktualizáciu mojich grafické karty na najnovšie ovládače a tiež opravy, ktoré bolo vyskúšať a pomôžte BioShock. |
|
| |||
| |||
| Vysvetlite, čo znamená v krachu, tak to neznamená, mrazom alebo do hry odísť von?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Len úplne zmraziť. Cant ukončiť hru, vyvolajte Správcu úloh, alebo sa vrátim do okien. Vždy musia bombardovať reset na mojom stroji. |
|
| |||
| |||
| Tak sa mi, že si myslí, že comp je prehriatiu, čo temps sa máte so svojim GPU
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nie je to iste, ako môžem overiť, že? |
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Niektoré problémy s mojím PSU | xZoDiACx | Prípady & Napájacie zdroje | 8 | 28. mája 2009 08:25 |
| Problémy s grafickou kartou - PC pády pri hraní | dwightrocks | Graphics Cards & Monitory | 2 | 24. máj 2009 13:14 |
| Pomoc: Gaming Rig? Rozpočet hra zmanipulovat im dostať na 900 dolárov | crazydan20 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 3. marca 2009 19:36 |
| VPN problémy | metzy75 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 30. októbra 2008 16:36 |
| Mám problémy! | urmaserendipity85 | Všeobecné Software Chat | 2 | 28. decembra 2007 12:48 |
| Thread Tools | |
| |