![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, био сам надајући неко овде могли да ми помогне са проблемом. Ја сам управо купио нови машина Интел Цоре Дуо 2.66ГХз 2МБ Рам АТИ Радеон Кс1950 Про Уиндоус Виста Хоме Премиум 32 бит. Ићи са мојим машином један је добио мене је неколико нових игара да, то је где лежи проблем. Про Еволутион Соццер 2008 - прометују као сан Биосхоцк - Увек црасхес учитавања на другом екрану (иако верујем да урадим ово је игра због бугова него мој машина) ФарЦры - Увек црасхес након 5 мин од унинтеруптед игре (увек на различите тачке) Уорлдс Ин Цонфлицт - Могу играти сви туториали фина, али увек ће срушити око 5 мин у игри Плаы (увек на различите тачке) Углавном се било ко кноткле зашто све ове игре задржати пад система на мене. ЈА је добио овај пц па сам могао играти игре на том нивоу без икаквих проблема. Било каква помоћ је много поштовати. Јиббер4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које дривер си користите као што звучи возач се односе на мене!
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| У видик Сцан то говори све моје дривер су најновији. Нисам исправци моје графичке картице на најновије дривер и патцх који је покушати помоћи биосхоцк. |
|
| |||
| |||
| Објасните шта значи у судар, би ли то учинити или замрзавање игре куит оут?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Они су једноставно потпуно замрзнути. Цант прекинути игру, довести задатак водитељ, или се вратити у прозоре. Увек морате притиснути ресет на мој машина. |
|
| |||
| |||
| Па мислим да ми је да је цомп прегрејавања, што Темпс вам иде са својим ГПУ
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Сигурно да не, како могу проверити, да је? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неки проблеми са мојим псу | ксЗоДиАЦкс | Цасес & Поуер Супплиес | 8 | 28 мај 2009 08:25 |
| Проблеми са графичком картицом - ПЦ црасхес када гаминг | дуигхтроцкс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 24 мај 2009 13:14 |
| Помоћ: Гаминг опремити? Буџет гаминг катарка им узимајући за 900 $ | цразыдан20 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 3 март 2009 19:36 |
| ВПН питања | метзы75 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 30 октобар 2008 16:36 |
| Им 'имајући питања! | урмасерендипиты85 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 28 децембар 2007 12:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |