![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, birisi burada bir sorun bana yardımcı olabilirler umuyordum. Sadece yeni bir makine almış Intel Core Duo 2.66GHz 2MB Ram ATI Radeon X1950 Pro Windows Vista Home Premium 32 bit. Bir kendim için, bu birkaç yeni oyunlar var benim makine ile gitmek için burada sorun yatıyor. Pro Evolution Soccer 2008 - bir rüya gibi çalışır Bioshock - İkinci yükleme ekranında her zaman çöker (her ne kadar bu oyun hata benim makine yerine kaynaklanıyor inanıyorum) FarCry - Her zaman çöker sonra uninterupted Oyun yaklaşık 5 dakika farklı noktaları (her zaman) at Worlds in Conflict - ama tüm Öğreticiler iyi oynayabilir miyim hep oyun haline yaklaşık 5 dk kazasında farklı noktaları (her zaman) at Esasında herkes neden tüm bu oyunları bana çökmesini tutmak biliyor mu. Ben bu yüzden herhangi bir sorun olmadan bu düzeyde oyun oynayabilir bu bilgisayar var. Yardıma çok appreciated. Jibber4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| olarak sürücü yaz ilgili sesler kullandığınız sürücüler ne!
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Vista bu tüm sürücüleri güncel olduğunu söylüyor tarayın. Ben grafikler en son sürücüleri kartı ve ayrıca bir düzeltme eki, denemek ve Bioshock yardımcı oldu güncelleme yaptı. |
|
| |||
| |||
| Size kazasında ne anlama geldiğini, bu dondurmak veya ne tür oyunlar açıklamak çıkmak?
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece tamamen dondurulması. Cant, görev yöneticisi veya Windows geri almak açmak oyun çıkın. Her zaman makine üzerinde çalışmıştır çarpmak zorunda. |
|
| |||
| |||
| Aslında bu bana bu Comp, kendi GPU ile elde temps ne aşırı olduğunu düşünüyorum yapmak
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Emin için nasıl kontrol edebilirim? |
![]() |
|
| Bookmarks |