![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, я сподівався, хтось тут могли б допомогти мені з проблемою. Я тільки що купила нову машину Intel Core Duo 2.66GHz 2MB Рам ATI Radeon X1950 Pro Windows Vista Home Premium 32 біт. Піти з моєю машиною завела собі кілька нових ігор, де це проблема. Pro Evolution Soccer 2008 - біжить, як мрія BioShock - завжди падає на другий екран завантаження (хоча я вважаю, це пов'язано з помилками грі, а не моя машина) FarCry - завжди падає приблизно через 5 хв uninterupted геймплей (завжди в різних точках) Світи в конфліктах - Можна грати все нормально, але підручників завжди аварії близько 5 хвилин у грі (завжди в різних точках) Основний Хто-небудь знає, чому всі ці ігри тримати гуркотом на мене. Я отримав цю комп'ютер, щоб я міг грати в ігри цього рівня без всяких проблем. Будь-яка допомога дуже високу оцінку. Jibber4568 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| які драйвери ви використовуєте, як це звучить драйвера, пов'язані з мене!
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| У перспективі це сканування говорить, що всі мої драйвера в актуальному стані. Я оновити відеокарту з останніми драйверами, а також патч, який повинен був спробувати допомогти BioShock. |
|
| |||
| |||
| Поясніть, що ви маєте на увазі в аварії, чи не так заморозити або зробити Вихід з ігор?
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Вони просто повністю заморозити. Нахиляє вийти з гри, довести до Task Manager, або одержати назад у Windows. Завжди потрібно натискати скидання на моїй машині. |
|
| |||
| |||
| Ну що робити мені здається, що це перегрів Comp, що Temps живеш з GPU
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Не впевнений, як я можу перевірити це? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Деякі проблеми з Моя БП | xZoDiACx | Справа & блоки живлення | 8 | 28 травня 2009 08:25 |
| Проблеми з відеокартою - збій комп'ютера, коли гра | dwightrocks | Графічні карти & Монітори | 2 | 24 травня 2009 13:14 |
| Довідка: Gaming Ріг? Бюджет ігор Ріг їм отримати за $ 900 | crazydan20 | Генеральний обладнання чат | 9 | 3 березня 2009 19:36 |
| Питання VPN | metzy75 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 30 жовтня 2008 16:36 |
| У мене є питання! | urmaserendipity85 | General Software чат | 2 | 28 грудня 2007 12:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |