menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Gary to mod?

Reply

Thread Nástroje
Old 2.prosince 2007, 18:17
Člen Skupina

Default Gary to mod?

Ok, tak jsem dostal gary to mod, co dělat a opravdu se v ní stejně jako kutit nebo může u dělat opravdu cool stuff s lidmi, nebo co? víte někdo o tom. děkuji ti
Old 3 prosince 2007, 09:34
Člen Skupina

Default Gary to mod?

Je to mod pro Half-Life 2, hrál jsem ji včera, Docela vzrušující Mod

Při zadávání mapě, klikněte na tlačítko Q

Doufáme, pak můžete přijít s ovládacím panelu, jak se lidi, plodiny, atd..

Zeptat, jestli budete potřebovat pomoc v oblastech, které je
Old 5 prosince 2007, 16:51
Člen Skupina

Default Gary to mod?

haha ano mám to pracuje i stáhli to torrent souboru, takže i cant hrát online i hádat nebo atleast i dont KNO jak ... a im snaží dostat děla do práce, abych mohl střílet na lidi, ale i cant dostat pracovat pouze tehdy, pokud i hůl dynamit tam ale doesnt střílet míč rychle .. jsem visel někdo lol .. a měl pár vztek panenky vypadat tam kouří trávu lol rád hodil misku, ale chci se dozvědět více o tom chtěl stavět vtipný a cool věci jakékoliv nápady? Díky Co se ur název dolu je Brody ...
Old 6.prosince 2007, 14:11
Člen Skupina

Default Gary to mod?

Lmao bezbožníků,
Mines Tom?
Máš Parní?
Old 7 prosince 2007, 06:44
Člen Skupina

Default Gary to mod?

ano mám parní i přehrát některé css i havnt hráli dlouhou dobu, ale jsem zpět v cuz i přestěhoval a tak jsem líný a pro připojení k internetu a počítač z mých gf to taťkové router cuz i nyní žijí se svými rodiči gf cuz je blíž, kde chodím do školy .. soo ano, ale jsem si hraju Call of Duty 4 online awsome hra awsome snaží získat lepší alespoň my ... myslím, že je pára blando89 přidat mne co urs?
Old 7 prosince 2007, 11:10
Člen Skupina

Default Gary to mod?

Mines
ThomasStukings
Uvidíme se později přidá
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.