![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, tak jsem dostal gary to mod, co dělat a opravdu se v ní stejně jako kutit nebo může u dělat opravdu cool stuff s lidmi, nebo co? víte někdo o tom. děkuji ti |
|
| |||
| |||
| Je to mod pro Half-Life 2, hrál jsem ji včera, Docela vzrušující Mod ![]() Při zadávání mapě, klikněte na tlačítko Q Doufáme, pak můžete přijít s ovládacím panelu, jak se lidi, plodiny, atd.. Zeptat, jestli budete potřebovat pomoc v oblastech, které je |
|
| |||
| |||
| haha ano mám to pracuje i stáhli to torrent souboru, takže i cant hrát online i hádat nebo atleast i dont KNO jak ... a im snaží dostat děla do práce, abych mohl střílet na lidi, ale i cant dostat pracovat pouze tehdy, pokud i hůl dynamit tam ale doesnt střílet míč rychle .. jsem visel někdo lol .. a měl pár vztek panenky vypadat tam kouří trávu lol rád hodil misku, ale chci se dozvědět více o tom chtěl stavět vtipný a cool věci jakékoliv nápady? Díky Co se ur název dolu je Brody ... |
|
| |||
| |||
| Lmao bezbožníků, Mines Tom? Máš Parní? |
|
| |||
| |||
| ano mám parní i přehrát některé css i havnt hráli dlouhou dobu, ale jsem zpět v cuz i přestěhoval a tak jsem líný a pro připojení k internetu a počítač z mých gf to taťkové router cuz i nyní žijí se svými rodiči gf cuz je blíž, kde chodím do školy .. soo ano, ale jsem si hraju Call of Duty 4 online awsome hra awsome snaží získat lepší alespoň my ... myslím, že je pára blando89 přidat mne co urs? |
|
| |||
| |||
| Mines ThomasStukings Uvidíme se později přidá |