![]() |
|
| |||
| |||
| Ok so I got gary mod του τι πραγματικά κάνουμε και σε αυτό ακριβώς όπως και το χάος γύρω ή και μπορεί να κάνει πραγματικά δροσερά πράγματα με το λαό ή τι; γνωρίζει κανείς για αυτό. σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Είναι ένα mod για το Half-Life 2, έπαιξα χθες, μάλιστα ένα συναρπαστικό Mod ![]() Κατά την εισαγωγή ένα χάρτη, κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Q Ας ελπίσουμε ότι, μπορείτε στη συνέχεια να καταρτίσει έναν πίνακα ελέγχου, να τους ανθρώπους, καλλιέργειες, κλπ.. Ρωτήστε αν χρειάζονται βοήθεια σε περιοχές που |
|
| |||
| |||
| haha όντως έχω εργασίας i τηλεφορτωθούν ένα αρχείο torrent έτσι επίκλισης παίξετε online Μάλλον ή atleast i dont KNO πώς να ... im και προσπαθεί να βάλει το κανόνι να εργαστούν έτσι μπορεί να πυροβολήσει σε ανθρώπους, αλλά θ επίκλισης καταλαβαίνω να λειτουργήσει μόνο αν μου κολλήσει δυναμίτη εκεί αλλά doesn't πυροβολήσεις την μπάλα γρήγορα .. Ι αναρτώνται lol .. και κάποιος είχε ένα-δύο την οργή κούκλες μοιάζουν εκεί κάπνισμα ζιζανίων lol όπως πέταξε ένα μπολ, αλλά θα ήθελα να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό όπως και για την οικοδόμηση και δροσερά αστεία πράγματα καμιά ιδέα; χάρη whats ur Brody όνομα μου είναι ... |
|
| |||
| |||
| Lmao κακό, Ορυχείων Tom; Έχεις Ατμοστρόβιλος; |
|
| |||
| |||
| Yea i got ατμοκίνητοι i παίξει κάποιο css i havnt έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά μόλις πήρε πίσω στο cuz i μετακινηθεί και τέτοια και έχω χαλαρό για το διαδίκτυο, συνδέοντας με τον υπολογιστή μου από τη δική μου GF μπαμπάδες του δρομολογητή cuz τώρα ζω με τους γονείς μου GF του cuz όπου υπάρχει πιο κοντά στο να πάω στο σχολείο .. Soo ναί, αλλά έχω playin Call of Duty 4 AWSOME online παιχνίδι AWSOME προσπαθεί να βάλει τις καλύτερες τουλάχιστον ατμού μου ... πιστεύω ότι είναι blando89 προσθήκη μου whats Urs; |
|
| |||
| |||
| Ορυχείων ThomasStukings Θα προσθέσω σας αργότερα |