![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok így megvan gary's mod, mit csinál u tényleg benne mint mess körüli vagy és nem igazán cool dolog az emberek vagy mi? akárki tud róla. köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ez egy mod a Half-Life 2, én játszottam azt a tegnapi, meglehetősen izgalmas Mod ![]() Amikor belépnek egy térkép, kattintson és tartsa Q Remélhetőleg ezután kerülhet a kezelőpanelen szerzés emberek, növények, stb. Kérdezz, ha segítségre van szüksége, olyan területeken is |
|
| |||
| |||
| haha igen Megvan dolgozó Letöltöttem egy torrent file so i cant play online Azt hiszem, vagy atleast I dont KNO, hogyan ... és im kipróbálás-hoz kap az ágyú, hogy úgy tudom lelõni azt az emberek, de én vidám kap ez hogy csak akkor, ha én itt maradok a dinamitot, de ez nem lő a labdát gyorsan .. I lógott valaki lol .. és még egy pár a düh babák kinézni ott dohányzás gyomnövény lol dobta, mint egy tál, de szeretnék többet megtudni róla mint, hogy vicces és cool dolog valami ötleted? köszönet whats ur Brody nevét az enyém ... |
|
| |||
| |||
| Lmao gonosz, Mines Tom? Van Steam? |
|
| |||
| |||
| igen Van gőz játszom néhány css i havnt játszott hosszú ideig, de csak most vissza cuz i költözött, ilyesmi és én lusta a hurkokkal az interneten, hogy a számítógépet és az én gf's dads router cuz most él én gf szülei cuz ott, ahol közelebb megyek iskolába soo igen .. de én nem játszom a Call of Duty 4 Awsome online játék Awsome igyekezett jobb legalább ... én azt hiszem, a gőz blando89 add nekem whats Urs? |
|
| |||
| |||
| Mines ThomasStukings Majd add meg később |