![]() |
|
| |||
| |||
| אז יש לי אישור של המשרד "גארי U מה באמת לעשות את זה בדיוק כמו לשחק U או יכול באמת לעשות דברים מגניבים עם אנשים או מה? מישהו יודע על זה. תודה |
|
| |||
| |||
| זהו המשרד לחצי-Life 2, שיחקתי את זה אתמול, מרגש למדי של Mod ![]() בעת הזנת המפה, לחץ והחזק ותשובות בתקווה, לאחר מכן אתה יכול לבוא עם לוח הבקרה, מקבל אנשים, יבולים, וכו '. שאל אם אתה צריך עזרה בתחומים של זה |
|
| |||
| |||
| haha כן יש לי את זה עובד אני הורדתי את אותו קובץ מבול אז לשפע לשחק באופן מקוון או atleast אני מניח שאני dont kno אופן ... ו IM מנסה לקבל את תותח לעבוד אז אני יכול לצלם את זה לאנשים אבל אני מבין את זה התחסדות לעבוד רק אם אני מקל דינמיט שם אבל זה doesn't לירות את הכדור מהר .. אני תלויה LOL מישהו .. והיו לו כמה את להזדעף בובות נראות שם כמו לעשן סיגריה LOL זרק קערה אבל אני רוצה ללמוד יותר על זה רוצה לבנות מצחיק ו מגניב דברים כל הרעיונות? תודה מה השם שלי הוא ur ברודי ... |
|
| |||
| |||
| Lmao הרשעים, מוקשים טום? יש לך קיטור? |
|
| |||
| |||
| כן יש לי אני משחק קצת קיטור CSS אני havnt שיחק תקופה ארוכה, אבל אני רק צריך לחזור דודן עברתי וכאלה ויש לי עצלן על hooking האינטרנט שלי המחשב שלי gf של הנתב dads דודן עכשיו אני גר עם ההורים שלי של gf דודן שם קרוב למקום שבו אני הולך לבית הספר .. soo כן, אבל אני כבר playin שיחה של החובה 4 מקוונים awsome המשחק awsome מנסה להשתפר לפחות קיטור שלי ... אני חושב לי מה להוסיף blando89 אורס? |
|
| |||
| |||
| מוקשים ThomasStukings אני אוסיף אותך מאוחר יותר |