mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Gary's Mod?

Reply

Temos įrankiai
Old 2 gruodis 2007, 18:17
Narys

Gerai, kad aš Gary's Mod ką ir tikrai į jį kaip netvarką aplink ar galite u do really cool stuff su žmonėmis ar ką? kas nors žino apie jį. ačiū
Old Gruodis 3, 2007, 09:34
Narys

It's mod Half-Life 2, aš grojo vakar, gana įdomus Mod

Atvykstant į žemėlapį, paspauskite ir laikykite K

Tikimės, galite sugalvoti su valdymo pultu, Žmonių, augalų ir kt.

Klauskite, jei jums reikia pagalbos srityse, kad
Old Gruodis 5, 2007, 16:51
Narys

haha yea I got it working I downloaded to torrent failą, i cant play online Manau Or atleast I dont KNO kaip ... ir im trying to get patrankos į darbą, kad galiu fotografuoti tai ne žmonės, bet i cant get it dirbti tik tada, kai aš Stick dinamitas ten, bet tai nepadės šaudyti kamuolys greitai .. Aš pakabinti ką nors lol .. ir turėjo pyktis lėlių pora atrodo ten rūkyti piktžolių lol kaip mesti dubuo, bet norėčiau daugiau sužinoti apie jį turi atrodyti linksmas ir kietas ką nors idėjų? Ačiū what ur mano vardas yra Brody ...
Old Gruodis 6, 2007, 14:11
Narys

Lmao blogis,
Mines Tom?
Turite Steam?
Old Gruodis 7, 2007, 06:44
Narys

yea I got garo I play kai css i havnt žaidė ilgai, tačiau aš turiu grįžti į Cuz I persikėlė ir kita, ir aš tingus dėl nedėkite interneto į savo kompiuterį iš mano GF yra tėtis maršrutizatorius cuz dabar aš gyvenu su mano GF tėvai cuz yra arčiau, jei aš einu į mokyklą .. soo Taip, bet buvau PlayIn Call of Duty 4 online žaidimas awesome awesome bando geriau bent jau ... mano garo manau yra blando89 add me what URS?
Old Gruodis 7, 2007, 11:10
Narys

Mines
ThomasStukings
Aš Pridėti you later
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.