![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad aš Gary's Mod ką ir tikrai į jį kaip netvarką aplink ar galite u do really cool stuff su žmonėmis ar ką? kas nors žino apie jį. ačiū |
|
| |||
| |||
| It's mod Half-Life 2, aš grojo vakar, gana įdomus Mod ![]() Atvykstant į žemėlapį, paspauskite ir laikykite K Tikimės, galite sugalvoti su valdymo pultu, Žmonių, augalų ir kt. Klauskite, jei jums reikia pagalbos srityse, kad |
|
| |||
| |||
| haha yea I got it working I downloaded to torrent failą, i cant play online Manau Or atleast I dont KNO kaip ... ir im trying to get patrankos į darbą, kad galiu fotografuoti tai ne žmonės, bet i cant get it dirbti tik tada, kai aš Stick dinamitas ten, bet tai nepadės šaudyti kamuolys greitai .. Aš pakabinti ką nors lol .. ir turėjo pyktis lėlių pora atrodo ten rūkyti piktžolių lol kaip mesti dubuo, bet norėčiau daugiau sužinoti apie jį turi atrodyti linksmas ir kietas ką nors idėjų? Ačiū what ur mano vardas yra Brody ... |
|
| |||
| |||
| Lmao blogis, Mines Tom? Turite Steam? |
|
| |||
| |||
| yea I got garo I play kai css i havnt žaidė ilgai, tačiau aš turiu grįžti į Cuz I persikėlė ir kita, ir aš tingus dėl nedėkite interneto į savo kompiuterį iš mano GF yra tėtis maršrutizatorius cuz dabar aš gyvenu su mano GF tėvai cuz yra arčiau, jei aš einu į mokyklą .. soo Taip, bet buvau PlayIn Call of Duty 4 online žaidimas awesome awesome bando geriau bent jau ... mano garo manau yra blando89 add me what URS? |
|
| |||
| |||
| Mines ThomasStukings Aš Pridėti you later |