mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Gary's mod?

Reply

Thread Tools
Old Decembris 2, 2007, 18:17
Loceklis

Default Gary's mod?

Ok so i got Gary's mod what do u tiešām tajā tāpat kā haoss ap vai var u do tiešām cool stuff ar cilvēkiem, vai kas? ikviens zina par to. paldies
Old Decembris 3, 2007, 09:34
Loceklis

Default Gary's mod?

Tas mod par Half-Life 2, man bija tā vakar Diezgan aizraujoša Mod

Ievadot karti, noklikšķiniet un turiet Q

Cerams, jūs varat nākt klajā ar vadības paneli, iegūt cilvēkus, kultūru, utt.

Jautāt, ja jums nepieciešama palīdzība jomās, to
Old Decembris 5, 2007, 16:51
Loceklis

Default Gary's mod?

haha jā Man tā strādā i lejupielādēt to torrent failu, so i cant play online i guess vai atleast i dont KNO kā ... un im mēģina iegūt lielgabals strādāt, lai es varētu uzņemt to par cilvēkiem, bet I cant get it strādāt tikai tad, ja i stick dinamīts tur, bet tas doesn't atvase bumba ātri .. es karājās kāds lol .. un bija pāris dusmas lelles izskatās ka smēķēšana nezāļu lol kā iemeta bļoda bet es gribu uzzināt vairāk par to kā veidot smieklīgi un labas lietas any ideas? thanks whats ur vārds manī ir Brody ...
Old 6 decembris 2007, 14:11
Loceklis

Default Gary's mod?

LMAO nelabs,
Mines Tom?
Jums ir Steam?
Old Decembris 7, 2007, 06:44
Loceklis

Default Gary's mod?

yea i got tvaika i spēlē daži css i havnt spēlēja ilgi bet es tikai saņēma atpakaļ cuz i pārvietot un stuff un i got slinks uz hooking internetā ar manu datoru no mana gf ir dads router cuz tagad es dzīvoju kopā ar savu gf vecākiem cuz tur tuvāk, kur es dodos uz skolu .. soo jā, bet man ir playin Call of Duty 4 online awsome spēle awsome cenšoties iegūt labāku vismaz ... my tvaika, manuprāt, ir blando89 add me whats urs?
Old Decembris 7, 2007, 11:10
Loceklis

Default Gary's mod?

Mines
ThomasStukings
Es pievienošu you later
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.