rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Gary's mod?

Reply

Narzędzia wątku
Old 2 grudnia 2007, 18:17
Członek grupy

Default Gary's mod?

Ok tak mam gary's mod i co naprawdę w nim podobnie jak bałaganić lub u zrobić naprawdę fajne rzeczy z ludźmi czy co? anyone know about it. dziękuję
Old 3 grudnia 2007, 09:34
Członek grupy

Default Gary's mod?

Jest to mod do Half-Life 2, grałem go wczoraj, dość ekscytujący Mod

Jeżeli wejście na mapę, kliknij i przytrzymaj Q

Mamy nadzieję, że można przyjść z panelu sterowania, dostawanie ludzi, upraw, etc.

Zapytaj, czy potrzebujesz pomocy w zakresie jej
Old 5 grudnia 2007, 16:51
Członek grupy

Default Gary's mod?

haha yea i got it pracy i pobrać plik torrent to tak i cant play online i guess lub atleast i dont kno jak ... i staramy się im z armat do pracy, więc można go zastrzelić na ludzi, ale i cant get it do pracy jedynie wówczas, gdy dynamit i trzymać tam ale doesnt strzelać piłkę szybko .. I hung ktoś lol .. i miał kilka z Rage lalek wyglądać tam palenie chwastów lol jak wyrzucił miskę ale chcę, aby dowiedzieć się więcej na ten temat jak budować zabawnych i ciekawych rzeczy, jakieś pomysły? dzięki whats ur name kopalni wynosi Brody ...
Old 6 grudnia 2007, 14:11
Członek grupy

Default Gary's mod?

Lmao bezbożnych,
Kopalnie Toma?
Masz Steam?
Old 7 grudnia 2007, 06:44
Członek grupy

Default Gary's mod?

yea i got parowych i odtwarzać niektórych css i havnt odtwarzane przez długi czas, ale i tak dostał w tył w Cuz I przeniósł i rzeczy i mam na leniwe hooking internetu do mojego komputera z mojego gf's dads routera cuz teraz mieszkam z moim GF rodzice cuz tam bliżej gdzie idę do szkoły .. soo yea ale byłem playin Call of Duty 4 gry online awsome awsome próbuje lepiej ... przynajmniej moim zdaniem, parę wodną i blando89 dodać do mnie whats urs?
Old 7 grudnia 2007, 11:10
Członek grupy

Default Gary's mod?

Kopalnie
ThomasStukings
I'll add you later
Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.