![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok tak mam gary's mod i co naprawdę w nim podobnie jak bałaganić lub u zrobić naprawdę fajne rzeczy z ludźmi czy co? anyone know about it. dziękuję |
|
| |||
| |||
| Jest to mod do Half-Life 2, grałem go wczoraj, dość ekscytujący Mod ![]() Jeżeli wejście na mapę, kliknij i przytrzymaj Q Mamy nadzieję, że można przyjść z panelu sterowania, dostawanie ludzi, upraw, etc. Zapytaj, czy potrzebujesz pomocy w zakresie jej |
|
| |||
| |||
| haha yea i got it pracy i pobrać plik torrent to tak i cant play online i guess lub atleast i dont kno jak ... i staramy się im z armat do pracy, więc można go zastrzelić na ludzi, ale i cant get it do pracy jedynie wówczas, gdy dynamit i trzymać tam ale doesnt strzelać piłkę szybko .. I hung ktoś lol .. i miał kilka z Rage lalek wyglądać tam palenie chwastów lol jak wyrzucił miskę ale chcę, aby dowiedzieć się więcej na ten temat jak budować zabawnych i ciekawych rzeczy, jakieś pomysły? dzięki whats ur name kopalni wynosi Brody ... |
|
| |||
| |||
| Lmao bezbożnych, Kopalnie Toma? Masz Steam? |
|
| |||
| |||
| yea i got parowych i odtwarzać niektórych css i havnt odtwarzane przez długi czas, ale i tak dostał w tył w Cuz I przeniósł i rzeczy i mam na leniwe hooking internetu do mojego komputera z mojego gf's dads routera cuz teraz mieszkam z moim GF rodzice cuz tam bliżej gdzie idę do szkoły .. soo yea ale byłem playin Call of Duty 4 gry online awsome awsome próbuje lepiej ... przynajmniej moim zdaniem, parę wodną i blando89 dodać do mnie whats urs? |
|
| |||
| |||
| Kopalnie ThomasStukings I'll add you later |