![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, aşa că am luat lui Gary mod ceea ce faci u cu adevărat în el la fel ca mizeria din jurul sau poate u face mişto chestii cu oamenii, sau ce? oricine ştie despre asta. mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Este un mod de Half-Life 2, am jucat-o ieri, destul de palpitant un Mod ![]() Când intră într-o hartă, faceţi clic şi ţineţi Q Din fericire, puteţi apoi a veni sus cu un panou de control, obtinerea de oameni, culturi, etc. Întrebaţi dacă aveţi nevoie de ajutor în zonele de ea |
|
| |||
| |||
| haha yea i-am prins de lucru i descărcat un fişier torrent deci i cant juca online Cred sau atleast i dont kno cum să ... im şi încercarea de a obţine de tun la locul de muncă, aşa că am putea trage-o de la oameni, dar am sa-l aduc în jargon să funcţioneze numai dacă i stick dinamită acolo dar se trage doesnt mingea repede .. am hung cineva lol .. si a avut o pereche de furia păpuşi arata ca acolo fumat iarba lol ca a aruncat un castron dar doresc să afle mai multe despre acesta vrea să construiască şi amuzant misto lucruri orice idei? mersi ce este ur numele meu este Brody ... |
|
| |||
| |||
| Lmao abraş, Minele Tom? Ai Steam? |
|
| |||
| |||
| yea i i-am abur juca unele css i havnt jucat de mult timp, dar tocmai m-am întors în vere m-am mutat şi lucruri şi i-am leneş hooking pe internet pentru a-mi calculatorul meu de la GF a dads router vere acum eu locuiesc cu părinţii mei GF vere nu mai aproape de unde am merge la şcoală .. soo ce zic, dar i s-au joci Call of Duty 4 online awsome joc awsome încercarea de a obţine o mai bună, cel puţin ... mea abur Cred că este blando89 adăuga urs-mi ce este? |
|
| |||
| |||
| Mine ThomasStukings Voi adăuga mai târziu |