menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Gary to mod?

Reply

Thread Tools
Old 2.prosince 2007, 18:17
Člen Skupina

Default Gary to mod?

Ok, tak som dostal gary to mod, čo robiť a naozaj sa v nej rovnako ako kutit alebo môže u robiť naozaj cool stuff s ľuďmi, alebo čo? viete niekto o tom. ďakujem ti
Old 3 decembra 2007, 09:34
Člen Skupina

Default Gary to mod?

Je to mod pre Half-Life 2, hral som ju včera, Docela vzrušujúce Mod

Pri zadávaní mape, kliknite na tlačidlo Q

Dúfame, potom môžete prísť s ovládacom paneli, ako sa ľudí, plodiny, atď.

Zeptat, jestli budete potrebovať pomoc v oblastiach, ktoré je
Old 5 decembra 2007, 16:51
Člen Skupina

Default Gary to mod?

haha áno mám to pracuje aj prevzali to torrent súboru, takže i cant hrať online aj hádat alebo atleast i dont KNO ako ... a im snaží dostať děla do práce, aby som mohol strieľať na ľudí, ale i cant dostať pracovať iba vtedy, ak aj palicu dynamit tam ale doesnt strieľať loptu rýchlo .. som visel niekto lol .. a mal pár vztek bábiky vyzerať tam fajčí trávu lol rád hodil misku, ale chcem sa dozvedieť viac o tom chcel stavať vtipný a cool veci akékoľvek nápady? Vďaka Čo sa ur názov bane je Brody ...
Old 6.prosince 2007, 14:11
Člen Skupina

Default Gary to mod?

LMAO bezbožníků,
Mines Tom?
Máš Parné?
Old 7 decembra 2007, 06:44
Člen Skupina

Default Gary to mod?

áno mám parné i prehrať niektoré css aj havnt hrali dlhú dobu, ale som späť v cuz i presťahoval a tak jsem líný a pre pripojenie k internetu a počítač z mojich gf to taťkové router cuz i teraz žijú so svojimi rodičmi gf cuz je blíž, kde chodím do školy .. soo áno, ale som si hraju Call of Duty 4 online awsome hra awsome snaží získať lepšie aspoň my ... myslím, že je para blando89 pridať mne čo Urs?
Old 7 decembra 2007, 11:10
Člen Skupina

Default Gary to mod?

Mines
ThomasStukings
Uvidíme sa neskôr pridá
Reply

Register

Záložky
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.