![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, tak som dostal gary to mod, čo robiť a naozaj sa v nej rovnako ako kutit alebo môže u robiť naozaj cool stuff s ľuďmi, alebo čo? viete niekto o tom. ďakujem ti |
|
| |||
| |||
| Je to mod pre Half-Life 2, hral som ju včera, Docela vzrušujúce Mod ![]() Pri zadávaní mape, kliknite na tlačidlo Q Dúfame, potom môžete prísť s ovládacom paneli, ako sa ľudí, plodiny, atď. Zeptat, jestli budete potrebovať pomoc v oblastiach, ktoré je |
|
| |||
| |||
| haha áno mám to pracuje aj prevzali to torrent súboru, takže i cant hrať online aj hádat alebo atleast i dont KNO ako ... a im snaží dostať děla do práce, aby som mohol strieľať na ľudí, ale i cant dostať pracovať iba vtedy, ak aj palicu dynamit tam ale doesnt strieľať loptu rýchlo .. som visel niekto lol .. a mal pár vztek bábiky vyzerať tam fajčí trávu lol rád hodil misku, ale chcem sa dozvedieť viac o tom chcel stavať vtipný a cool veci akékoľvek nápady? Vďaka Čo sa ur názov bane je Brody ... |
|
| |||
| |||
| LMAO bezbožníků, Mines Tom? Máš Parné? |
|
| |||
| |||
| áno mám parné i prehrať niektoré css aj havnt hrali dlhú dobu, ale som späť v cuz i presťahoval a tak jsem líný a pre pripojenie k internetu a počítač z mojich gf to taťkové router cuz i teraz žijú so svojimi rodičmi gf cuz je blíž, kde chodím do školy .. soo áno, ale som si hraju Call of Duty 4 online awsome hra awsome snaží získať lepšie aspoň my ... myslím, že je para blando89 pridať mne čo Urs? |
|
| |||
| |||
| Mines ThomasStukings Uvidíme sa neskôr pridá |