![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок тако сам добио Гары'с мод у што стварно радимо у њој као у нереду или око може у учините заиста цоол ствари са људима или шта? било ко да зна о томе. хвала ти |
|
| |||
| |||
| То је мод за Халф-Лифе 2, играо сам га јучер, сасвим узбудљивог Мод ![]() При уласку карту, кликните и држите К Надамо се да можете онда долазе са контролном плочом, узимајући народ, култура, итд. Питајте ако вам је потребна помоћ у областима од ње |
|
| |||
| |||
| хаха тако сам добио то раде и скинути га торрент филе па ја лицемјерје плаы онлине ЈА погодак или атлеаст ја донт кно ... и како да им тежак за добити топове да раде на тај начин ја могу пуцати на људе, али ја лицемјерје добити то да ради само ако ја ставити динамит тамо, али се пуцати лопту фаст .. ја објешен неко лол .. и имао је пар бес лутке изгледају тамо пушења коров лол попут бацили здјелу, али ја желим да сазнају више о томе желели градити смешно и цоол ствари било који идеја? хвала што се моје име ур Броды ... |
|
| |||
| |||
| Лмао безбожника, Мина Том? Ти си добио паре? |
|
| |||
| |||
| Да сам добио парни и играти неке хавнт цсс сам играо за дуго времена, али сам добио још у цуз И преселио и ствари и добио сам лењ скопчавање на интернету на мој рачунар из мог ГФ дадс рутери'с цуз И сада живимо са мојим родитељима ГФ цуз тамо где сам ближе да иду у школу .. соо Да, али сам се плаыин позив Дуты 4 онлине аусоме гаме аусоме тежак да бисте добили боље барем мој ... мислим да је парна бландо89 додај ме колико Урс? |
|
| |||
| |||
| Мина ТхомасСтукингс Ја ћу вас додати касније |