менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Гері мод?

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 грудня 2007, 18:17
Член групи

Default Гері мод?

ИТАК, я Gary's Mod What Do U справді її так само, як возитися або можуть робити справді U Cool Stuff з народом, чи що? будь-який знає про це. Спасибо
Old 3 грудня 2007, 09:34
Член групи

Default Гері мод?

Це мода для Half-Life 2, я грав вчора, досить захоплююча моделювання

Під час введення карти, натисніть і утримуйте Q

Сподіваюся, ви можете прийти до панелі управління, змусити людей, культур, тощо.

Спитайте, якщо вам потрібна допомога в областях її
Old 5 грудня 2007, 16:51
Член групи

Default Гері мод?

Haha Yea I Got It робочої я завантажив його потік файлу, так я нахиляє я думаю, грати онлайн або Atleast I Dont KNO як ... і їм намагаються отримати гармату на роботу, щоб я міг стріляти її на людей, але я нахиляє Get It працювати тільки, якщо я палицю динаміту, але там воно doesn't стріляти м'яча швидко .. Я повісив хтось LOL .. і було пару лють ляльок подивитися як там куріння як бур'яни LOL кинув чашу, але я хочу, щоб дізнатися про неї більше хотіли побудувати смішні та прикольні речі будь-які ідеї? Завдяки Whats UR Mine ім'я Броди ...
Old 6 грудня 2007, 14:11
Член групи

Default Гері мод?

Lmao безбожних,
Міни Том?
Ви отримали Steam?
Old 7 грудня 2007, 06:44
Член групи

Default Гері мод?

Так я отримав пором відтворенні деяких CSS havnt я грав протягом тривалого часу, але я тільки що повернувся до Cuz я переїхав і інше, і я лінивий на перехоплення Інтернет для мого комп'ютера від тата маршрутизатора Cuz моєї GF зараз я живу з батьками моєї ФГ Cuz там ближче, де я ходжу до школи .. Су так, але я був Playin Call Of Duty 4 Awsome Awsome онлайн ігри намагаються отримати краще принаймні ... моя я вважаю пар blando89 додати мене Whats Урс?
Old 7 грудня 2007, 11:10
Член групи

Default Гері мод?

Міни
ThomasStukings
Я додам пізніше
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.