![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| СПОИЛЕР Алерт ![]() Сам завршио Геарс оф Уар је други дан након узимајући га за Божић и морам рећи .. Уоу. Али искрено .. Зашто само 5 нивоа? Стварно се надам да направи наставак .. Да ли ико зна да ли ће бити? Чула сам да има мај бити трилогију, али има много гласина па ко зна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нивоима предузети узраста за завршетке .... Играо сам га на Ксбокс 360 онлине било је: Ауесоме ... Мислим теы схоулк само бин се ухолу пиштољ идеја и праведан имати ланац пиле
| |||
| |||
| Хахаха слажем се да би се Ауесоме. Нисам играо онлине још .. Не могу наћи времена да га усправи. |
|
| |||
| |||
| својим смешно ... само сакрити округлог углу на каналима и кад неко пролази прошлости кришка коцке и ем |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Геарс рата за ПЦ - Цан'т инсталације или покретања | марцел | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 8. јуна 2009 17:34 |
| Геарс оф Уар 2 | макс11 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 8 април 2008 11:01 |
| РАЧУНАР ЗА ПОМОЋ РЕКУИРМЕНТ мјењач | антцхинн | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 11 новембар 2007 14:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |