menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Gears of War pro PC - Nelze instalovat nebo spustit

Reply

Thread Nástroje
Old 8. června 2009, 02:23
Nový člen skupiny

Nainstaloval jsem Gears of War pro PC a to nefunguje vůbec poprvé a řekl mi, abych znovu nainstalovat. Místo un instalaci hry i vypouští všechny složky, které ve hře měl. Takže teď, když jsem do zařízení disk a pokusit se hrát to, že říká, že "Systém Windows nemůže najít 'C: / Documents and Settings / Nicole De La Huerta? Desktopu / Gears of War / Binaries / startup.exe'. Ujistěte se, že jste napsali jméno správně, tyhen a zkuste to znovu.

I když se snažím odinstalujte hru se říká "Číslo chyby: 0x80040702 Popis: Nepodařilo se načíst DLL: FirewallInstallHelper Instalace bude nyní ukončena"

Prosím pomozte, protože jsem chtěl nainstalovat tuto hru, ale opět to nebude dejte mi.

Díval jsem se v mém počítači soubory a zjistit, jestli tam byly všechny složky / soubory, které měly něco společného s Gears of War, tak jsem mohla odstranit, ale theres nikdo
Old 8. června 2009, 17:34
Člen Skupina

Mazání složky před odinstalace není nejbystřejší myšlenek .....

Co jsem, že se pokusíte ........ zálohovat všechny vaše soubory .... udělat obnovení systému. Tedy doufejme, že budete schopni úspěšně nainstalovat hru.

ND
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.