manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Gears rata za PC - Can't instalacije ili pokretanja

Reply

Thread Tools
Old 8. lipnja 2009, 02:23
Novi član grupe

Default Gears rata za PC - Can't instalacije ili pokretanja

JA instaliran zupčanici ratnih za PC i Internet nije 'funkcionirati, prvi put i to mi je rekao da ponovo ga instalirati. Umjesto un instalirate igru i brišu sve mape koje su u igri. Ali sada kada sam stavio na disk i zupčanici pokušate reproducirati ga piše "Windows cannot find 'C: / Documents and Settings / Nicole De La Huerta? Desktop / Gears of War / binarne datoteke / Startup.exe". Provjerite jeste li upisali ime korektno, i tyhen pokušajte ponovno.

A kad pokušam deinstalirati igru on kaže "Error Number: 0x80040702 Description: Failed to load DLL: FirewallInstallHelper Setup će se sada prekinuti"

Please help, jer želim instalirati ovu igru, ali opet neće pustiti mene.

Gledam u mojem računalo slika vidjeti ako postoje bilo kakve mape / datoteke koje je morao učiniti s zupčanici ratnih pa ja mogao obrisati ih, ali nitko theres
Old 8. lipnja 2009, 17:34
Member Group

Default Gears rata za PC - Can't instalacije ili pokretanja

Brisanje mape prije deinstalacije nije brightest ideja .....

Što mi predlažemo da isprobate ........ kopiju svih Vaših slika .... napraviti sistem vratiti. Tada se, nadamo se da ćete moći uspješno instalirali igru.

ND
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gears of War 2 max11 PC & konzole Igre 1 8. travanj 2008 11:01
Gears of War TomIsFat PC & konzole Igre 3 29. prosinac 2007 18:44
RAČUNALA ZA POMOĆ REQUIRMENT Mjenjač antchinn PC & konzole Igre 5 11. studeni 2007 14:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.