פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

Gears של המלחמה על המחשב - לא מצליח להתקין או להפעיל

Reply

שרשרת כלים
Old 8 יוני 2009, 02:23
קבוצת חברות חדשות

התקנתי ההילוכים של המלחמה על המחשב וזה לא עובד הפעם הראשונה והוא אמר לי להתקין אותו מחדש. במקום לבטל את התקנת המשחק אני מחקת את כל התיקיות של המשחק היה. אז עכשיו כשאני להכניס את ההילוכים דיסק ונסה לנגן אותו אומר את זה "ל-Windows אין אפשרות למצוא את" C: / Documents and Settings / ניקול De La Huerta? Desktop / Gears of War / קבצים בינאריים / Startup.exe '. ודא שהקלדת את השם בצורה נכונה, ועל tyhen לנסות שוב.

כאשר אני מנסה להסיר את המשחק זה אומר "מספר שגיאה: 0x80040702 תיאור: תקלה בטעינת DLL: FirewallInstallHelper כעת לסיים את תוכנית ההתקנה"

בבקשה תעזור כי אני רוצה להתקין את המשחק שוב אבל הוא לא הרשה לי.

הסתכלתי קבצי המחשב שלי כדי לראות אם היו כל התיקיות / קבצים כי היה צריך לעשות עם ההילוכים של המלחמה, כדי שאוכל למחוק אותם, אבל אף אחד theres
Old 8 יוני 2009, 17:34
חבר קבוצת

מחיקת תיקיות לפני ההסרה אינה brightest של רעיונות .....

מה אני מציע לך לנסות ........ לגבות את כל הקבצים .... לעשות שחזור מערכת. אחר כך אני מקווה, תוכל להתקין את המשחק בהצלחה.

ND
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.