mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Gears of War "PC - Nepavyko įdiegti arba paleisti

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 8, 2009, 02:23
Naujas Narys

Default Gears of War "PC - Nepavyko įdiegti arba paleisti

Įdiegiau Gears of War PC ir ji neveikia pirmą kartą ir jis man pasakė, kad iš naujo jį įdiegti. Vietoj JT įdiegti žaidimą ir ištrinti visus aplankus, kad žaidimas buvo. Taigi dabar, kai aš dėti į įrankių diską ir bandyti paleisti jį ji sako "Windows negali rasti 'C: \ Documents and Settings / Nicole de la Huerta? Desktop / Gears of War / binaries / startup.exe". Įsitikinkite, kad įvedėte pavadinimą teisingai ir tyhen bandykite dar kartą.

Ir kai bandau pašalinti žaidimą jis sako "Error Number: 0x80040702 Description: Failed to load DLL: FirewallInstallHelper Installer dabar nutraukti"

Prašome padėti, nes aš noriu įdiegti šį žaidimą dar kartą, bet won't let me.

Žiūri į savo kompiuterį failus, ar ten buvo nors katalogus / failus, kurie buvo atlikti su Gears of War, kad galėčiau juos pašalinti, bet theres none
Old Birželis 8, 2009, 17:34
Narys

Default Gears of War "PC - Nepavyko įdiegti arba paleisti

Ištrinti katalogus prieš pašalinimą yra ne idėjų šviesiausių .....

Ką Siūlyčiau pabandyti ........ atsarginę kopiją visus failus .... tai System Restore. Tada tikiuosi jums bus sėkmingai įdiegti žaidimą.

ND
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Gears of War 2 max11 PC & konsolės Žaidimai 1 8 balandis 2008 11:01
Gears of War TomIsFat PC & konsolės Žaidimai 3 29 gruodis 2007 18:44
Kompiuteris Pavaros reikalavimo, PAGALBA antchinn PC & konsolės Žaidimai 5 Lapkritis 11, 2007 14:39
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.