mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Gears of war uz PC - Nevar instalēt vai palaist

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 8, 2009, 02:23
New Member Group

Default Gears of war uz PC - Nevar instalēt vai palaist

Es instal rīkiem kara PC un tā nestrādāja pirmo reizi un tā man atkārtoti instalējiet to. Vietā un instalējot spēli Es izdzēsu visas mapes, spēle bija. Tāpēc tagad, kad man ir rīkiem disku un mēģināt atskaņot to tā saka "Windows nevar atrast" C: / Documents and Settings / Nicole De La Huerta? Desktop / Gears of War / binaries / Startup.exe ". Pārliecinieties, ka ievadījāt vārdu pareizi, un tyhen mēģiniet vēlreiz.

Un kad es mēģināt atinstalēt spēli tā saka "Error Number: 0x80040702 Description: Neizdevās ielādēt DLL: FirewallInstallHelper Setup tagad izbeidzas"

Lūdzu palīdzēt, jo es vēlos, lai instalētu šo spēli atkal, bet tas neļauj man.

Es paskatījos manā datorā failus, lai redzētu, vai ir bijuši jebkādi mapes / failus, kas bijuši saistīti ar zvejas rīkiem, kara, lai es varētu izdzēst, bet theres neviens
Old Jūnijs 8, 2009, 17:34
Loceklis

Default Gears of war uz PC - Nevar instalēt vai palaist

Izdzēšot mapes pirms atinstalēšanas nav spožāko ideju .....

Kas man liek domāt, ka jūs mēģināt ........ dublēt visus jūsu failus .... do System Restore. Tad cerams, Jūs varēsiet veiksmīgi instalēt spēli.

ND
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.