rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Gears of War na PC - Nie można zainstalować lub uruchomić

Reply

Narzędzia wątku
Old 8. czerwiec 2009, 02:23
Nowe państwa grupy

Default Gears of War na PC - Nie można zainstalować lub uruchomić

Po zainstalowaniu Gears of War na PC i nie działa za pierwszym razem i ona powiedziała mi, aby ponownie go zainstalować. Zamiast un zainstalowaniu gry i usunięte wszystkie foldery, że gra miała. Więc teraz, kiedy i umieścić w narzędzia na dysku i spróbuj go odtworzyć to mówi "System Windows nie może odnaleźć" C: \ Documents and Settings / Nicole De La Huerta? Pulpicie / Gears of War / Binaries / startup.exe ". Sprawdź, czy wpisałeś nazwa jest poprawna, i spróbuj ponownie tyhen.

A kiedy próbuję odinstalować grę mówi "Numer błędu: 0x80040702 Opis: Nie można załadować biblioteki DLL: FirewallInstallHelper Instalatora zostanie teraz zakończona"

Proszę pomóc, ponieważ chcę zainstalować ponownie tę grę, ale nie pozwól mi.

Spojrzałem w moim komputerze pliki, aby sprawdzić, czy istnieje folderów / plików, które miały do czynienia z Gears of War, tak i może je usunąć, ale żaden theres
Old 8. czerwiec 2009, 17:34
Członek grupy

Default Gears of War na PC - Nie można zainstalować lub uruchomić

Usuwanie folderów przed dezinstalacji nie jest najjaśniejszy pomysłów .....

What I sugerują, że podczas próby ........ kopię zapasową wszystkich plików .... do przywracania systemu. Potem mamy nadzieję będzie można pomyślnie zainstalować grę.

ND
Reply

Register

Zakładki