menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Gears of War pre PC - Nedá sa inštalovať alebo spustiť

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 02:23
Nový člen skupiny

Default Gears of War pre PC - Nedá sa inštalovať alebo spustiť

Nainstaloval som Gears of War pre PC a to nefunguje vôbec po prvýkrát a povedal mi, aby som znova nainštalovať. Miesto un inštalácii hry i vypúšťa všetky zložky, ktoré v hre mal. Takže teraz, keď som do zariadenia disk a pokúsiť sa hrať to, že hovorí, že "Systém Windows nemôže nájsť 'C: / Documents and Settings / Nicole De La Huerta? Desktopu / Gears of War / binaries / startup.exe'. Uistite sa, že ste napísali meno správne, tyhen a skúste to znova.

I keď sa snažím odinštalujte hru sa hovorí "Číslo chyby: 0x80040702 Popis: Nepodarilo sa načítať DLL: FirewallInstallHelper Inštalácia bude teraz ukončená"

Prosím pomôžte, pretože som chcel nainštalovať túto hru, ale opäť to nebude dajte mi.

Díval som sa v mojom počítači súbory a zistiť, či tam boli všetky zložky / súbory, ktoré mali niečo spoločné s Gears of War, tak som mohla odstrániť, ale Theres nikto
Old 8. júna 2009, 17:34
Člen Skupina

Default Gears of War pre PC - Nedá sa inštalovať alebo spustiť

Mazanie zložky pred odinštalácia nie nejbystřejší myšlienok .....

Čo som, že sa pokúsite ........ zálohovať všetky vaše súbory .... urobiť obnovenia systému. Teda dúfajme, že budete schopní úspešne nainštalovať hru.

ND
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.