мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Геарс рата за ПЦ - Цан'т инсталације или покретања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јуни 2009, 02:23
Нови члан групе

Default Геарс рата за ПЦ - Цан'т инсталације или покретања

ЈА инсталиран зупчаници ратних за ПЦ и то није 'посао, први пут и то ми је рекао да поново га инсталирате. Уместо ун инсталирате игру и бришу све фасцикле које су у игри. Али сада када сам ставио на диск и зупчаници покушате репродуковати га пише "Уиндоус цаннот финд 'Ц: / Доцументс анд Сеттингс / Ницоле Де Ла Хуерта? Десктоп / Геарс оф Уар / бинарне датотеке / Стартуп.ексе". Проверите да ли сте унели име коректно, и тыхен покушајте поново.

А кад покушам деинсталирам игру он каже "Еррор Нумбер: 0кс80040702 Десцриптион: Фаилед то лоад ДЛЛ: ФиреуаллИнсталлХелпер Сетуп ће се сада прекинути"

Плеасе хелп, јер желим да инсталирате ову игру, али опет неће пустити мене.

Гледам у мој рачунар слика видети ако постоје било какве фасцикле / датотеке које је морао учинити са зупчаници ратних па ја могао обрисати их, али нико Тхереса
Old 8. јуни 2009, 17:34
Мембер Гроуп

Default Геарс рата за ПЦ - Цан'т инсталације или покретања

Брисање фасцикле пре деинсталације није бригхтест идеја .....

Шта ми предлажемо да испробате ........ копију свих Ваших слика .... направити систем вратити. Тада се, надамо се да ћете моћи да успешно инсталирали игру.

НД
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц