менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Gears Of War для ПК - Не вдається встановити або запустити

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 02:23
Нові члени групи

Default Gears Of War для ПК - Не вдається встановити або запустити

Я встановив Gears Of War для ПК і він не працює в перший раз, і він сказав мені, щоб повторно встановити його. Замість того, щоб ООН установки гри я видалив все папки, що гра була. Так що тепер, коли я поклав у передачах диск і спробуйте відтворити його він каже: "Windows не вдалося знайти 'C: / Documents And Settings / Ніколь де ла Уерта? Desktop / Gears Of War / Binaries / startup.exe. Переконайтеся, що ви набрали назва правильно, і tyhen спробуйте ще раз.

І коли я намагаюся видалити гру він каже: "Номер помилки: 0x80040702 Опис: Не вдається завантажити DLL: FirewallInstallHelper Встановлення буде припинена"

Будь ласка, допоможіть, тому що я хочу встановити цю гру знову, але вона не дозволить мені.

Я подивився в моєму комп'ютері файлів, щоб побачити, чи існують папки / файли, які були пов'язані з передачею війни, щоб я міг видалити їх, але ніхто Theres
Old 8 червня 2009, 17:34
Член групи

Default Gears Of War для ПК - Не вдається встановити або запустити

Видалення папки до видалення не найяскравіша ідея .....

Те, що я пропоную вам спробувати ........ резервну копію всіх файлів .... зробити відновлення системи. Тоді, сподіваюся, ви зможете успішно встановити гру.

ND
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.