![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι σχεδιασμό για την αγορά ενός Xbox 360 και θέλω να ξέρω αν είναι η ίδια στην αγορά ενός βασικού Xbox και να επεκτείνουν το σκληρό δίσκο αργότερα, όπως είναι για να αγοράσει το ένα με το εσωτερικό σκληρό δίσκο; Και επίσης ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου για το X-box 360; |
|
| |||
| |||
| Το αναβαθμισμένο Xbox είναι αν αξίζει τον κόπο σας θα παίξετε online. το arcade 360 είναι πολύ άσχημα και εγώ προσωπικά δεν θα το αποκτήσουν. Καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου, im δεν είστε σίγουροι. Δοκιμάστε εξοργίζω 09 'άκουσα thats πολύ καλή. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Πλήρης σκληρός δίσκος μνήμης - Χρειάζεστε Περίληψη Όταν Όλα τα αρχεία αποθηκεύονται | kanfoosh | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 5 Οκτωβρίου 2009 11:33 |
| Xbox 360 Hard Drive θέματα | orkutshare | PC & Console Gaming | 3 | 17 Αυγ 2009 09:35 |
| Xbox 360 Wireless Controller Πώς να Αποκτείστε το Εργασίας στον Αγώνες; | rocker9455 | PC & Console Gaming | 3 | 8η Μαΐου 2009 01:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |