μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Getting Xbox 360, τα παιχνίδια και μνήμη / σκληρό δίσκο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Νοεμβρίου 2008, 08:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Getting Xbox 360, τα παιχνίδια και μνήμη / σκληρό δίσκο

Είμαι σχεδιασμό για την αγορά ενός Xbox 360 και θέλω να ξέρω αν είναι η ίδια στην αγορά ενός βασικού Xbox και να επεκτείνουν το σκληρό δίσκο αργότερα, όπως είναι για να αγοράσει το ένα με το εσωτερικό σκληρό δίσκο; Και επίσης ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου για το X-box 360;
Old 1 Δεκεμβρίου, 2008, 08:31
Μέλος Ομάδα

Default Getting Xbox 360, τα παιχνίδια και μνήμη / σκληρό δίσκο

Το αναβαθμισμένο Xbox είναι αν αξίζει τον κόπο σας θα παίξετε online. το arcade 360 είναι πολύ άσχημα και εγώ προσωπικά δεν θα το αποκτήσουν.

Καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου, im δεν είστε σίγουροι. Δοκιμάστε εξοργίζω 09 'άκουσα thats πολύ καλή.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; nightstar Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30
Πλήρης σκληρός δίσκος μνήμης - Χρειάζεστε Περίληψη Όταν Όλα τα αρχεία αποθηκεύονται kanfoosh Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 5 Οκτωβρίου 2009 11:33
Xbox 360 Hard Drive θέματα orkutshare PC & Console Gaming 3 17 Αυγ 2009 09:35
Xbox 360 Wireless Controller Πώς να Αποκτείστε το Εργασίας στον Αγώνες; rocker9455 PC & Console Gaming 3 8η Μαΐου 2009 01:18
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.