kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Ismerkedés az Xbox 360, a játékok és memória / merevlemezként

Reply

Téma eszközök
Old November 25, 2008, 08:40
Új tag Csoport

Default Ismerkedés az Xbox 360, a játékok és memória / merevlemezként

Én tervezi buying egy Xbox 360 és szeretnék tudni, hogy ez ugyanaz, hogy vegyél egy alap Xbox és bővítsék a merevlemezre későbbi, mint az, hogy vásároljon egy a belső merevlemezt? És mi a legjobb labdarúgó játék az X-box 360?
Old December 1, 2008, 08:31
Csoport tagja

Default Ismerkedés az Xbox 360, a játékok és memória / merevlemezként

A frissített Xbox érdemes rá, ha meg fog játszani az interneten. Az Arcade 360 tényleg rossz, és én személy szerint nem értem.

A legjobb labdarúgó játék, im nem biztos. Próbálja Madden 09 "Hallottam, amit nagyon jó.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? nightstar Processzorok, alaplapok és RAM 4 November 9, 2009 10:30
A teljes merevlemez memória - Kell egy összefoglalása, ahol minden fájlok kanfoosh Drives & Removable Media 2 Október 5, 2009 11:33
Az Xbox 360 merevlemez problémák orkutshare PC és konzol játékok 3 17. augusztus 2009 09:35
Xbox 360 Wireless Controller Megközelíthetőség ezt a játékok? rocker9455 PC és konzol játékok 3 8. május 2009 01:18
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.