rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Wprowadzenie konsoli Xbox 360, gry i pamięć / dysk twardy

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 listopada 2008, 08:40
Nowe państwa grupy

Default Wprowadzenie konsoli Xbox 360, gry i pamięć / dysk twardy

I'm planowania na zakup konsoli Xbox 360 i chcę wiedzieć czy to jest to samo kupić xbox podstawowych i rozwinąć twardy później, ponieważ jest kupić jedną z wewnętrznego dysku twardego? A także, co jest najlepszym meczu dla X-box 360?
Old 1 grudnia 2008, 08:31
Członek grupy

Default Wprowadzenie konsoli Xbox 360, gry i pamięć / dysk twardy

Zaktualizowany xbox jest warta, jeśli zamierzasz grać w Internecie. The Arcade 360 jest naprawdę źle i ja osobiście nie rozumiem.

Najlepsze meczu, im not sure. Spróbuj Madden 09 'usłyszałem thats very good.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Wont podczas rozruchu komputera dysk twardy jest podłączony. Motherboard lub Hard Drive Problem? nightstar Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 4 9 listopada 2009 10:30
Pełna pamięci Hard Drive - Need Podsumowanie gdy wszystkie pliki są zapisywane kanfoosh Removable Media Drives & 2 5 października 2009 11:33
Dysk twardy konsoli Xbox 360 problemy orkutshare PC & Console Gaming 3 17 sierpnia 2009 09:35
Xbox 360 Wireless Controller Jak zmusić go do działania w gry? rocker9455 PC & Console Gaming 3 8 maj, 2009 01:18
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.