![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може да закупите един или повече офлайн PC игри, но аз наистина не знам какво е там за офлайн игри, както обикновено се играе само онлайн игри (Дявола, светът на Warcraft, Гилдията войни и т.н.) Аз като повечето действия и приключенски игри, но ми харесва, ако има някаква стратегия и играе роля за нея. Може ли някой препоръча нещо? |
|
| |||
| |||
| Аз в момента играят само забвение. Той е направен от същите хора, които създават Morrowind. Забрава е фантазията роля играе играта. Това е страхотно, защото можеш да отидем никъде и не всичко, което искаш. Една друга игра, която е близка до забрава е Fable. Fable е и офлайн игра, а също така е отворена приключила. Това означава, че можете да изберете да следват основната история или не. Аз наистина не знам някой от забавно офлайн игри, но аз ще се радва да чуе какво другите хора може да предложи. |
|
| |||
| |||
| Аз не разбирам защо не искате да играете онлайн? Това е най-доброто за gameplay и среща нови приятели. Аз трябва да кажа Възраст на империи е много добро за офлайн игра. |
|
| |||
| |||
| X3 е моят fave никога не може да скучаят с тях. |
|
| |||
| |||
| Ами, аз обичам играя онлайн игри. Проблемът обаче е, че съм млад братя, и бих искал да отида да играя офлайн игри на компютъра, на горния етаж. Ние само 2 телефонни линии, както и ние не трябваше да се връзвам на линия едва след 9 или така, и той не работи в момента. Бих искал да видя дали мога да намеря на прилична игра, която мога да искам да играя, но нещо, което те могат да играят много, и аз може да платите за него. Онлайн игри съм играла преди или има стари, придружени от много пари, или са безсмислени, след като загубих всичките си позиции и аз мразя рестартирането на нов характер. Благодаря за предложенията, нещо друго? Някой си играе тази игра, която Западна е за PC и конзола, аз забравям името грубо, но тя изглеждаше готино и различно. |
|
| |||
| |||
| Ами зависи какъв вид игри, които искате да играете. FPS - първият човек стрелците -, бих препоръчал полувреме Живот 2 + разширения. Ако търсите някой стратегия Препоръчвам Възраст на империи 3. Това е наистина до какъв вид игри, които търсите. |
|
| |||
| |||
| X3 е голяма игра. Всъщност, всички от X игри бяха добри, и аз играя X2: Заплахата до съвсем скоро, така че може да е на стойност бране всички тях, ако искате пространство игри. Командване и владей е повторно пуснати в кутия с всички игри до и включително генерални - този голяма сделка, ако желаете RTS-ове. Необходимост от Speed игри имат приличен брой играят-сесии на стойност от съдържанието в тях, също, ако желаете шофиране игри. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че вместо да купуват тези игри магазин (не съм сигурен дали те са още на разположение на дребно, магазини), вие трябва да ги изтеглите чрез пара. За това, Вие ще се нуждае от интернет. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whats X3 тогава? Никога не съм чувал за него. :?:
| |||
| |||
| X3 Реюнион Е една добра игра за хора, които искат наистина дълбока игра, която те кара да се чувстват като там. Това е пространство на търговията и да се бори с тренажор играч от летателния гледка. Каквото виждаш, плаващи под или около завода могат да бъдат baught. Ъпгрейди и оръжия, са построени и продадени в пространството фабрики всеки завод изисква resorces от другите. Той е един от тези, sims, което расте по-ви върху него своето край. Вие започнете с малка боец и няколко лири и купуват и продават стоки, които печелят достатъчно, за да купи по-голям товарен кораб и един ден си заети пилоти, товарни кораби и фабрики. Тяхно огромно пространство на пространството около 120 разделена на сектори, които да изследват с динамична икономика. Защо и как се играе, че е до теб аз тичам като бизнес за да мога да си купя един огромен парк от бойци, превозвачи и battleships да преследва пиратите. Може да играе като пират отвличане други пилоти кораби и изграждане на фабрики за наркотици и бордеите. Тя има начин повече учене крива от моята машина за метене и се нуждае от всичките си време, да отида навсякъде, игра за безработните някои го наричат. Една година по-късно аз съм също толкова заинтересовани като първата седмица. Да не се притеснява, че играят без пластир, освен ако имате 10Ghz процесор и графична карта от бъдещето. А GeForce 6800 GT и 2 GB на овена ще ви OK FPS при 1600 X 1200 Res. http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion |