![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Bych mohl koupit jednu nebo více offline PC hry, ale nemám opravdu vědí, co je tam pro offline hry, jak jsem hrál většinou jen online hry (Diablo, World of Warcraft, Guild Wars, atd.) se mi líbí nejvíce a akce dobrodružné hry, ale jsem rád, pokud má nějakou strategii a roli hraje na něj. Může někdo doporučit něco? |
|
| |||
| |||
| I v současné době hraje pouze v zapomnění. Bylo by stejné lidi, kteří vytvořili Morrowind. Zapomnění je fantasy roli hraje hru. Je skvělé, protože můžete jít kamkoliv a dělat cokoliv chcete. Jeden další hru, která je podobná zapomnění je Fable. Fable je také off-line hry a je také otevřená. To znamená, že si můžete zvolit, aby se hlavní příběh, nebo ne. Já opravdu neznám žádné zábavy offline hry, ale rád bych slyšet to, co ostatní lidé mohou naznačovat. |
|
| |||
| |||
| Nerozumím, proč nechcete hrát online? Je to nejlepší pro hry a hromady nových přátel. Musím říct Věk Impéria je velmi dobré pro offline hru. |
|
| |||
| |||
| X3 je můj fave může nudit se to. |
|
| |||
| |||
| No, miluju hraní online her. Problém je v tom, že když jsem mladší bratry, a rád bych se jim hrát offline hry na počítači nahoře. Máme jen 2 telefonní linky, a my jsme neměli pověsit na trati až po 9 nebo tak, a to nefunguje hned. Rád bych se podíval, jestli můžu najít slušná hra, že bych mohl chtít hrát, ale něco, co by mohli hrát taky, a já jsem mohl zaplatit. On-line hry jsem hrál před buď tu starou, náklady příliš mnoho peněz, nebo byly zbytečné po tom, co jsem ztratil všechny moje body a já nenávidím restartováním nový znak. Díky za připomínku, něco jiného? Má někdo někdy hrál že západní hra, která je určena pro PC a konzole, jsem zapomněl jméno drsný, ale to vypadalo v pohodě a odlišné. |
|
| |||
| |||
| No to záleží, jaký druh hry chcete hrát. FPS - první osoba, střelci - bych doporučit, Half Life 2 + expanze. Pokud hledáte nějaké strategie doporučuji Věk Impéria 3. Je to opravdu až na jaký typ hry, kterou jste hledali. |
|
| |||
| |||
| X3 je skvělá hra. Vlastně všechny X hry byly dobré, a já jsem hrál X2: Hrozba až teprve nedávno, takže by mohlo být dobré uchopení je všechny, když se vám líbí prostor hry. Command and Conquer byl re-uvolněna v box set se všemi hry do Generals - to je velký, pokud máte rádi RTS-es. V Need for Speed hry mají slušný počet play-sezení stojí obsahu v nich příliš, pokud chcete řidičský hry. |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že místo nákupu těchto her v obchodě (Nejsem si jistý, pokud jsou ještě k dispozici v maloobchodních prodejnách) musíte stáhnout přes pára. Za to, že budete muset na internetu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X3 Co potom? Nikdy neslyšel. :?:
| |||
| |||
| X3 Reunion Je dobrá hra pro lidi, kteří chtějí opravdu hluboké hra, která vás pocit, že váš tam. Je to místo obchodu a boj proti simulátor hrál z kokpitu názor. Cokoliv vidíte letící kolem nebo jakékoliv továrny lze baught. Upgrady a zbraně jsou stavěny a prodávány ve vesmírných závodech každý závod vyžaduje resorces od ostatních. Je to jeden z těch Sims, že čím více roste vaše o to jejich konec. Začnete s malou bojovník a pár babek a nakupovat a prodávat zboží vydělat dost koupit větší nákladní lodě a jeden den si vlastní zaměstnaných pilotů, nákladní lodě a továren. Jejich obrovský prostor prostor rozdělen do sektorů okolo 120 prozkoumat s dynamickou ekonomikou. Proč a jak si hrát, že je až vám běhám jako podnikání, abych mohl koupit obrovskou flotilu bojovníků, dopravci a Lodě dopadnout pirátům. Ty by mohly hrát jako pirátská přepadení dalších pilotů lodě a stavební drog továren a nevěstince. Je to tu tak více než učení křivky dolu Zametací a vyžaduje, aby všechny vaše čas vyrazit kamkoliv, hry pro nezaměstnané někteří říkají. O rok později jsem stejně zájemců jako první týden. Don't obtěžovat hraní bez opravy, pokud máte 10Ghz procesoru a grafické karty z budoucnosti. A Geforce 6800 GT a 2 GB RAM, bude vám ok FPS na 1600 X 1200 Res. http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion |