![]() |
|
| |||
| |||
| Επιτρέψτε μου να αγοράσουν ένα ή περισσότερα PC offline παιχνίδια, αλλά δεν γνωρίζουν τι είναι εκεί έξω για offline παιχνίδια όπως συνήθως παίζεται μόνο online παιχνίδια (Ντιάμπλο, World of Warcraft, Guild Wars, κλπ) μου αρέσει περισσότερο και δράσης adventure games, αλλά μου αρέσει αν έχει κάποιο είδος της στρατηγικής και του ρόλου που παίζουν σε αυτό. Μπορεί να συστήσει κανείς τίποτα; |
|
| |||
| |||
| Θα παίξει μόνο σήμερα Oblivion. Αυτό έγινε από τους ίδιους ανθρώπους που δημιούργησαν Morrowind. Oblivion είναι ένα φανταστικό παιχνίδι που παίζουν ρόλο. Είναι μεγάλη, επειδή μπορείτε να πάτε οπουδήποτε και να κάνει ό, τι θέλετε. Ένα άλλο παιχνίδι που είναι παρόμοιο με Oblivion είναι μύθος. Μύθος είναι επίσης ένα παιχνίδι χωρίς σύνδεση και αυτό είναι επίσης ανοικτό, που έκλεισε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε την κύρια ιστορία ή μη. Πραγματικά δεν γνωρίζω κανέναν από διασκέδαση offline παιχνίδια, αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω τι άλλοι άνθρωποι θα μπορούσαν να προτείνουν. |
|
| |||
| |||
| Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλετε να παίξετε online; Είναι το καλύτερο για το gameplay και συνάντηση νέους φίλους. Πρέπει να πω Age Of Empires είναι πολύ καλό για offline παιχνίδι. |
|
| |||
| |||
| X3 είναι fave μου δεν μπορεί ποτέ να πάρετε βαρεθεί με αυτό. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, μου αρέσει παίζοντας online παιχνίδια. Το πρόβλημα όμως είναι ότι έχω νεότερα αδέρφια, και θα ήθελα να τις κάνουμε να παίξουν offline παιχνίδια στον υπολογιστή επάνω. Έχουμε μόνο 2 τηλεφωνικές γραμμές, και εμείς δεν πρέπει να επιβαρύνει τη γραμμή μέχρι τις 9 ή μετά από αυτό, και αυτό δεν λειτουργεί τώρα. Θα ήθελα να δω αν μπορώ να βρουν ένα αξιοπρεπές παιχνίδι που θα μπορούσα να θέλουν να παίξουν, αλλά κάτι που μπορεί να παίξει πολύ, και θα μπορούσα να το πληρώσει. Τα online παιχνίδια Έπαιξα πριν είτε έχεις παλιά, κοστολογημένες πάρα πολλά χρήματα, ή ήταν άχρηστη αφού έχασα όλα μου τα στοιχεία και μισώ επανεκκίνηση ένα νέο χαρακτήρα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, κάτι άλλο; Κανείς ποτέ ότι έπαιξε Δυτική παιχνίδι που είναι για PC και κονσόλα, ξεχάσω το όνομα αυτοσχέδιος, αλλά φαινόταν cool και διαφορετικό. |
|
| |||
| |||
| Και αυτό εξαρτάται από το είδος των παιχνιδιών που θέλετε να παίξετε. FPS - πρώτο πρόσωπο σκοπευτές -, θα συνιστούσα Half Life 2 + επεκτάσεις. Αν ψάχνετε για κάποιο στρατηγική προτείνω το Age of Empires 3. Είναι πραγματικά μέχρι το είδος των παιχνιδιών που ψάχνετε. |
|
| |||
| |||
| X3 είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, όλα τα παιχνίδια του X ήταν καλά, και εγώ έπαιζα X2: Η απειλή, μέχρι πολύ πρόσφατα, γι 'αυτό ίσως να αξίζει picking όλα αυτά μέχρι και αν σας αρέσουν τα παιχνίδια χώρο. Διοίκηση και Κατακτήστε επανελέγχτηκε κυκλοφορήσει σε ένα κουτί που με όλα τα παιχνίδια μέχρι και Στρατηγοί - thats μεγάλη αν θέλετε RTS-es. Το Need for Speed παιχνίδια έχουν μια αξιοπρεπή αριθμό των play-συνεδρίες στο περιεχόμενο του αξίζει και γι 'αυτούς, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια οδήγησης. |
|
| |||
| |||
| Πιστεύω ότι, αντί για την αγορά αυτών των αγώνων σε ένα κατάστημα (Δεν είμαι σίγουρος αν είναι ακόμη διαθέσιμη σε καταστήματα λιανικής πώλησης) θα πρέπει να τα κατεβάσετε μέσω Steam. Για αυτό, θα πρέπει το διαδίκτυο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι X3 τότε; Ποτέ μην ακούσει. :?:
| |||
| |||
| X3 Reunion Είναι ένα καλό παιχνίδι για άτομα που θέλουν μια πραγματικά βαθιά παιχνίδι που θα σας κάνει να αισθανθείτε όπως σας εκεί. Είναι ένας χώρος του εμπορίου και την καταπολέμηση της προσομοιωτή έπαιξε θέα από το πιλοτήριο. Οτιδήποτε βλέπετε που φέρουν κοντά ή κάθε εργοστάσιο μπορεί να baught. Οι αναβαθμίσεις και τα όπλα που κατασκευάζονται και πωλούνται στο διάστημα εργοστάσια κάθε εργοστάσιο resorces απαιτεί από τους άλλους. Είναι ένας από εκείνους που μεγαλώνει το Sims σας για περισσότερο δεν είναι το δικό τους σκοπό. Ξεκινάτε με ένα μικροσκοπικό μαχητικά και μερικές λίρες και να αγοράζουν και να πωλούν προϊόντα να κερδίζουν αρκετά για να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο εμπορικό πλοίο και μια μέρα τη δική σας απασχολούνται πιλότοι, φορτηγά πλοία και εργοστάσια. Το δικό τους τεράστιο χώρο του διαστήματος χωρίστηκε σε περίπου 120 τομείς να διερευνήσει μαζί με μια δυναμική οικονομία. Γιατί και πώς παίζετε είναι μέχρι σας να εκτελέσω ως μια επιχείρηση, ώστε να μπορώ να αγοράσω ένα τεράστιο στόλο των μαχητικών, μεταφορέων και battleships προβλέπονται για το κυνήγι των πειρατών. Μπορείτε να παίξετε ως πειρατής αεροπειρατεία άλλους χειριστές πλοίων και την οικοδόμηση ναρκωτικών εργοστάσια και οίκους ανοχής. Διαθέτει έναν τρόπο πιο καμπύλη μάθησης από ορυχείο σαρώτης και απαιτεί από όλους σας να πάρετε οπουδήποτε, ένα παιχνίδι για τους ανέργους κάποια κλήση αυτή. Ένα χρόνο μετά είμαι ακριβώς όπως τα ενδιαφερόμενα ως την πρώτη εβδομάδα. Μην ενοχλείστε που παίζει χωρίς το έμπλαστρο εάν δεν έχουν 10Ghz επεξεργαστή και κάρτα γραφικών από το μέλλον. Μια Geforce 6800 GT και 2 GB RAM θα σας ok FPS σε 1600 X 1200 Res. http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Alienware Area-51 750i - Καλό για Gaming για Κορυφή Οδόντας Αγώνες; | harperseth | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 2η Μαρ 2009 15:01 |
| Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 1 | 4 Φεβ 2009 04:19 |
| Εξοικονόμηση Ιστοσελίδες χρήσης Offline | qwertyuioppoiuytrewq | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 25 Δεκ. 2007 16:39 |
| TCF Going Offline | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 9 | 18 Οκτ 2007 10:51 |
| Καλή νέα FPS παιχνίδια για PC; | Baller | PC & Console Gaming | 1 | 31 Μαρ 2007 12:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |