manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Dobro Offline PC Igre

Reply

Thread Tools
Old 12. listopad 2006, 15:11
Member Group

Default Dobro Offline PC Igre

Možda ću kupiti jedan ili više izvanmrežnom PC igara, ali ja ne znam što je tamo za offline igrama kao što ja obično samo igrali igre online (Diablo, World of Warcraft, Guild Wars, itd.) volim najviše akcije i pustolovne igre, ali mi se sviđa ako ima nekakvu strategiju i igranje uloga na njega. Može li itko preporučiti ništa?
Old 12. listopad 2006, 18:42
Member Group

Ja trenutno igraju samo Zaborav. Bila je napravljena od istih ljudi koji su stvorili Morrowind. Zaborav je fantazija uloga igranje igra. To je odlično jer možete ići bilo gdje i uraditi bilo što želite.

Još jedna igra koja je slična Zaborav je Fable. Fable također je odsutan trenutno igra i to je i otvoren je završila. To znači da možete odabrati da slijedite glavnu priču ili ne.

Ja stvarno ne znam nijednom zabava offline igre, ali bih ljubav da čuje što drugi ljudi mogli predložiti.
Old 12. listopad 2006, 22:44
Member Group

Ne razumijem zašto se ne želite igrati online? To je najbolji za igre i upoznavanje novih prijatelja. Moram reći dob carstva je vrlo dobra za offline play.
Old 13. listopad 2006, 08:21
Member Group

X3 moj fave mogu dobiti nikada dosadno s njom.
Old 13. listopad 2006, 12:37
Member Group

Well, I love igranje online igara. Problem je u tome što iako imam mlađeg brata i htio bih ih da igraju offline igrama na računalu stepenicama. Mi jedini imati 2 telefonske linije, i mi se ne treba vezati za liniju do poslije 9 ili tako, i to ne radi upravo sada. Htjela bih vidjeti ako ja mogu naći pristojne igre koje sam možda želite igrati, nego nešto što oni mogu igrati previše, a ja mogu platiti za to. Online igre sam igrao prije nego je bilo staro, costed previše novaca, ili bilo besmisleno nakon što sam izgubila sve moje podatke, a ja mrzim ponovnog novi lik. Hvala za sugestije, ništa drugo? Itko ikad igrao da Zapadna igra koja je za PC i konzole, I zaboravi ime neučtiv, ali je izgledao svjež i drugačiji.
Old 17. listopad 2006, 09:02
Member Group

Pa to ovisi koju vrstu igre koju želite igrati. FPS - prva osoba shooters - Ja bih preporučio Half Life 2 + proširenja.

Ako ste obličje za neki strategija preporučujem Age of 3 carstva.

To je stvarno do koje vrste igara koje tražite.
Old 17. listopad 2006, 12:35
Member Group

X3 je odlična igra. Zapravo, sve je X igre su dobri, a bila sam igrajući X2: prijetnje do vrlo nedavno, tako da bi moglo biti vrijedno branje ih sve ako želite prostor igre.

Naredba i osvojiti je ponovo pušten u kutiji set sa svim igrama do uključivo Generals - taj veliki posao, ako vam se sviđa RTS-es.

Potreba za Brzo igre imati pristojan broj igra-sjednicama vrijedi sadržaj u njima previše, ako volite igre vožnji.
Old 18. listopad 2006, 14:37
Member Group

Mislim da umjesto kupovanja tih igara na shop (Im 'ne siguran ako su još dostupni na maloprodajne trgovine), morate ih preuzeti putem pare. Za to će vam trebati na internetu.
Old 19. listopad 2006, 06:14
Administrator Group

X3 što onda? Nikad čuo za njega. :?:

Dave.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19. listopad 2006, 21:45
Member Group

X3 Reunion
Je dobra igra za ljude koji žele zaista dubok igru čini da se osjećate poput vaše tamo. To je prostor trgovinu i borbene simulator igrao s kokpit pogledati. Sve što vidite leti oko tvornice ili bilo koji se mogu baught. Nadogradnje i oružja su izgradili i prodali u prostoru tvornice tvornice svaki zahtijeva resorces od drugih. To je jedan od onih koji sims raste više vaš njih nema ga na kraju.

Započinjete sa sitnim borac i nekoliko funta i kupovati i prodavati robu zaraditi dovoljno da kupite veći teretni brod i jedan dan zaposleno vlastite pilote, teretne brodove i tvornice. Njihova je velika površina prostora oko 120 podijeljena na sektore istražiti s dinamičnom gospodarstvu.

Zašto i kako je igrati upto vam JA trčanje Internet kao poslovni, tako da mogu kupiti veliku flotu lovaca, nositelji i battleships da ulovite gusara. Vi mogli igrati ga kao pirat kidnapovanje drugim pilotima brodova i zgrada tvornice droge i brothels.

Svoj 'je dobio više načina učenja nego krivulja čistač mina i zahtijeva sve svoje vrijeme da bi bilo, igra za nezaposlene neki nazivaju. Jednu godinu dana sam baš kao zainteresirani kao prvi tjedan. Ne zamaram igrajući bez zakrpa, osim ako imate 10Ghz procesora i grafičke kartice iz budućnosti. A Geforce 6800 GT, 2 GB RAM-a će vam dobro doći u FPS 1600 X 1200 Res.
http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Alienware Area-51 750i - Dobro za Igre na vrh usjek Igre? harperseth General Hardware Chat 7 2. ožujak 2009 15:01
Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! NeuroDrive PC & konzole Igre 1 4. veljača 2009 04:19
Spremanje web stranice za korištenje Offline qwertyuioppoiuytrewq Web Browsers & FTP Klijenti 2 25. prosinac 2007 16:39
TCF Odlaženje Offline Hybr! D Community News & Chat 9 18. listopad 2007 10:51
Dobro novi FPS igara za PC? Baller PC & konzole Igre 1 31. ožujak 2007 12:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.