![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Lehet vásárolni egy vagy több offline PC-s játékok, de nem igazán tudom, mi van ott az offline játékokat, ahogy általában csak játszott online játék (Diablo, a World of Warcraft, Guild Wars, stb) Én, mint a legtöbb, és kaland játékokat, de én szeretem, ha van valamiféle stratégia és szerepjáték is. Tud valaki ajánlani valamit? |
|
| |||
| |||
| Én jelenleg csak játszani Oblivion. Ezt tette az embert, aki ugyanazt a Morrowind. Oblivion egy fantasy szerepjáték játék. Ez nagyszerű, mert nem megyek sehova, és semmit nem akar. Egy másik játék, mely hasonló az Oblivion Fable. Fable is offline játék, és az is nyitott. Ez azt jelenti, választhat, hogy a fő történet, vagy sem. Tényleg nem tudom, bármilyen szórakoztató offline játékokat, de én azt szeretném hallani, amit más emberek talán azt sugallják. |
|
| |||
| |||
| Nem értem, miért nem akarsz játszani online? Ez a legjobb játék, és amely megfelel az új barátok. Azt kell mondanom, Age Of Empires nagyon jó offline játék. |
|
| |||
| |||
| X3 az én FAVE sem unatkozni vele. |
|
| |||
| |||
| No, I love playing online játékokat. A probléma azonban az, hogy már a fiatalabb testvér, és szeretném kérni őket, hogy offline játékokat játszani a számítógépen, az emeleten. Már csak 2 telefonvonalat, és nem kellene lekötni a sor után 9, vagy igen, és ez nem működik most. Szeretném látni, ha megtalálom a tisztességes játékot, hogy én is akarok játszani, de valami, hogy tud játszani is, és én nem is tudom fizetni. Az online játékok játszottam hogy vagy megvan a régi, költségszámítással túl sok pénz, vagy csak értelmetlen, miután elvesztette minden elem, és utálom az újrakezdés egy új karaktert. Köszönöm a javaslatokat, bármi mást? Valaki valaha is játszottam, hogy a nyugat-játék, ami a PC és a konzol, elfelejtettem a nevét offhand, de úgy nézett ki, hűvös és más. |
|
| |||
| |||
| Hát ez attól függ, hogy milyen játékokkal akarsz játszani. FPS - első személy shooters -, azt javasoljuk, Half Life 2 + terjeszkedést. Ha keres egy stratégiát ajánlom Age of Empires 3. Ez tényleg fel, hogy milyen játékok you're looking for. |
|
| |||
| |||
| X3 egy nagyszerű játékot. Tulajdonképpen az összes X Games jó, és én játszani X2: The Threat, míg a nagyon közeli, ezért érdemes lenne picking őket, ha úgy tetszik space játékokat. Command és Conquer újból kiadott egy dobozban meg minden a játékok bezárólag Generals - amit sok, ha úgy tetszik RTS-es. A Need for Speed játékok a tisztességes számú játszani ülések értékű tartalom őket is, ha úgy tetszik vezetői játékokat. |
|
| |||
| |||
| Úgy gondolom, hogy ahelyett, hogy ezek a játékok a felvásárlást a boltban (Nem vagyok benne biztos, ha még elérhető kiskereskedelmi üzletek) le kell töltened őket via Steam. Ehhez szükség lesz az interneten. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X3 Mi ez? Soha nem hallottam róla. :?:
| |||
| |||
| X3 Reunion Van egy jó játék, akik szeretnének egy igazán mély játék, ami úgy érzi, mintha el ott. Ez az a hely, a kereskedelem és a harci szimulátor játszott a pilótafülke nézetben. Bármi, amit látni repülő körül, vagy bármely gyári lehet baught. Frissítések és fegyvert épített és értékesített space gyárak minden gyári resorces követel másoktól. Ez egyike azoknak a Sims, hogy minél több nő meg azt ő nincs vége. Elkezdesz egy apró vadászgépek és néhány fontért és vásároljon és értékesítsen árukat keresni ahhoz, hogy vásároljon egy nagyobb teherhajó, és egy nappal a saját alkalmazott pilóták, teher-és gyárak. Ő egy hatalmas területen space feloszthatók mintegy 120 ágazatok számára, hogy az egy dinamikus gazdaság számára. Miért és hogyan játszanak a upto neked futni, mint a vállalkozás annak érdekében, hogy vásároljon egy hatalmas flotta harcosok, fuvarozók és csatahajók a vadászat meg a kalózok. Tudsz játszani, mint egy kalóz útonállás más pilóták hajók építése és a kábítószer-gyárak és bordélyházakban. Van olyan módon több tanulási görbe, mint az enyém sweeper és előírja minden alkalommal, hogy bárhol, a játék a munkanélküliek bizonyos hívják. Egy év Csak érdekelt, mint az első héten. Ne fáradj játszott nélkül a tapaszt, ha van egy 10Ghz processzor és a grafikus kártya a jövőben. A Geforce 6800 GT-t és 2 GB RAM lesz Jól FPS a 1600 X 1200 Res. http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alienware Area-51 750i - Jó játék a tökély csúcsa játékok? | harperseth | Általános fémáru Chat | 7 | 2. március 2009 15:01 |
| Gyorsan javul játékok készségek lassabban mozgó játék! | NeuroDrive | PC és konzol játékok | 1 | 4. február 2009 04:19 |
| Saving weblapoknak Használja Offline | qwertyuioppoiuytrewq | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 25. december 2007 16:39 |
| TCF Kimozdulás Offline | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 9 | 18. október 2007 10:51 |
| Jó új FPS játék PC? | Baller | PC és konzol játékok | 1 | 31. március 2007 12:07 |
| Téma eszközök | |
| |