פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

טוב לא מחובר למחשב משחקים

Reply

שרשרת כלים
Old 12 אוקטובר 2006, 15:11
חבר קבוצת

Default טוב לא מחובר למחשב משחקים

אני עשוי לרכוש אחת או יותר לא מקוון משחקי מחשב, אבל אני לא ממש יודע מה הוא שם לא מקוון משחקים כמו שאני משחק בדרך כלל רק במשחקים מקוונים (Diablo, World of Warcraft, Guild Wars, וכו ') אני הכי אוהב פעולה משחקי הרפתקאות, אבל אני אוהב את זה, אם יש סוג של משחק תפקיד אסטרטגי אליו. מישהו יכול להמליץ על משהו?
Old 12 אוקטובר 2006, 18:42
חבר קבוצת

אני כרגע רק משחק שכחה. היא התקבלה על ידי אותם אנשים אשר יצר Morrowind. היא שכחה פנטזיה לשחק תפקיד במשחק. זה נהדר כי אתה יכול ללכת לכל מקום ולעשות כל מה שאתה רוצה.

אחר משחק הדומה ל היא שכחה משלה. משל הוא גם במצב לא מקוון, המשחק והוא גם לפתוח הסתיים. זה אומר שאתה יכול לבחור לבצע את הסיפור הראשי או לא.

אני באמת לא יודע שום כיף Offline משחקים, אבל אני אוהבת לשמוע מה אנשים אחרים עשויים להציע.
Old 12 אוקטובר 2006, 22:44
חבר קבוצת

אני לא מבין למה אתה לא רוצה לשחק מקוונת? זה הכי טוב עבור gameplay ו מפגש חברים חדשים. אני חייב לומר את Age of Empires מאוד טוב לשחק באופן לא מקוון.
Old 13 אוקטובר 2006, 08:21
חבר קבוצת

X3 שלי fave לא יכול לקבל את זה עם משועמם.
Old 13 אוקטובר 2006, 12:37
חבר קבוצת

ובכן, אני אוהב לשחק משחקים מקוונים. הבעיה היא כי גם אם יש לי אחים הצעיר, ואני רוצה לקבל אותם באופן לא מקוון כדי לשחק משחקים על המחשב למעלה. אנחנו רק 2 קווי טלפון, ואנחנו לא אמורים לקשור את הקו עד אחרי 9 בערך, וזה לא עובד כרגע. הייתי רוצה לראות אם אני יכול למצוא משחק הגון כי אני אולי רוצה לשחק, אבל משהו שהם יכולים לשחק יותר מדי, ואני עלול לשלם על זה. משחקים מקוונים שיחקתי לפני יש גם וותיקים, costed יותר מדי כסף, או היה חסר טעם אחרי שאיבדתי את כל הפריטים שלי ואני שונא להפעיל מחדש את אופי חדש. תודה על הצעות, כל דבר אחר? מישהו אי פעם שיחק את המשחק כי הוא מערב עבור PC ו קונסולת, שכחתי את שם בערך, אבל זה נראה מגניב ושונה.
Old 17 אוקטובר 2006, 09:02
חבר קבוצת

ובכן זה תלוי איזה סוג של משחקים אתה רוצה לשחק. FPS - First person shooters -, אני ממליץ Half Life 2 + expansions.

אם אתה מחפש קצת אסטרטגיה אני ממליץ את Age of Empires 3.

זה באמת עד איזה סוג של משחקים אתה מחפש.
Old 17 אוקטובר 2006, 12:35
חבר קבוצת

X3 הוא משחק נהדר. למעשה, כל ה-X היו משחקים טוב, ואני שיחק X2: האיום עד לא מזמן, כך שזה עשוי להיות שווה לבחור את כולם אם אתה אוהב משחקי שטח.

פיקוד ו היה לכבוש מחדש לשוק בתיבה בחר את כל המשחקים עד וכולל הגנרלים - thats מאוד אם אתה אוהב RTS-es.

הצורך של מהירות במשחקים יש מספר מכובד של Play-הפעלות בשווי של התוכן בהם גם אם אתה נוהג כמו משחקים.
Old 18 אוקטובר 2006, 14:37
חבר קבוצת

אני חושב שזה במקום לקנות אותם בכל חנות משחקים (אני לא בטוח אם הם גם זמין ב חנויות) אתה צריך להוריד אותם באמצעות קיטור. בשביל זה, יהיה עליך באינטרנט.
Old 19 אוקטובר 2006, 06:14
מנהל קבוצת

X3 אז מה? מעולם לא שמעתי על זה. :?:

דייב.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 אוקטובר 2006, 21:45
חבר קבוצת

X3 ראוניון
הוא משחק טוב עבור אנשים שרוצים מאוד עמוק משחק שגורם לך להרגיש כאילו את שם. זהו שטח מסחר ו שמדמה משחק לחימה מבית הטיס לצפות. כל מה שאתה רואה מסביב עף או כל מפעל יכול להיות baught. שדרוגים ואת הנשק בנויים וכן נמכר בחלל מפעלים כל מפעל דורש resorces מ אחרים. זה אחד מאותם Sims הצומחת יותר את שלהם על זה לא הסוף.

אתה מתחיל עם לוחם זעיר וכמה לירה ו לקנות או למכור סחורה כדי להרוויח מספיק כדי לקנות ספינת מטען גדול ויום אחד משלך המועסקים הטייסים, אוניות המטענים ואת המפעלים. השטח שלהם ענק לפצל לתוך שטח של כ 120 מגזרים לסייר עם דינמי הכלכלה.

למה ואיך אתה משחק אותה הוא upto לך שאני מפעיל את זה כעסק, כך אני יכול לקנות צי ענק של הלוחמים, ספקים ו battleships כדי ללכוד את פיראטים. אתה יכול לנגן את זה כמו פיראט לחטיפת הטייסים אוניות אחרות ובנייה סמים מפעלים ו brothels.

יש דרך יותר מ עקומת הלמידה שלי מטאטא ומחייבת את כל הזמן כדי להגיע לכל מקום, משחק של מובטל כמה קוראים לזה. אחד בשנה, כפי שאני מעוניין כפי כבר בשבוע הראשון. אל תטרח לשחק אותה ללא תיקון, אלא אם יש לך מעבד 10Ghz ואת כרטיס המסך של העתיד. א Geforce 6800 GT ו 2 GB של ראם אשיג לך אישור FPS ב 1600 X 1200 מיל.
http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Alienware Area-51 750i - משחקי מזל טוב על גבי חריץ משחקים? harperseth כללי חומרה צ 'אט 7 2nd מרץ 2009 15:01
צום העברת משחקים משפר מיומנויות זז לאט יותר עבור משחקים! NeuroDrive PC & קונסולת משחקים 1 4th פברואר 2009 04:19
שמירת דפי אינטרנט לא מקוונים להשתמש qwertyuioppoiuytrewq דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 ה -25 בחודש דצמבר 2007 16:39
TCF הולך לא מקוונת Hybr! ד קהילה חדשות וצ 'אטים 9 18 אוקטובר 2007 10:51
טוב במשחקי FPS חדש עבור המחשב האישי? Baller PC & קונסולת משחקים 1 31 מרץ 2007 12:07
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.