![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Galiu įsigyti vienas ar daugiau offline kompiuterinius žaidimus, bet aš tikrai nežino, kas ten offline žaidimai, kaip aš dažniausiai tik žaisti internetinius žaidimus (Diablo, World of Warcraft, Guild Wars ir tt) man patinka labiausiai veiksmo ir Nuotykių žaidimai, bet man patinka, jei ji turi kokią nors strategiją ir vaidmenį vaidina į jį panašaus. Ar kas nors ką nors rekomenduoti? |
|
| |||
| |||
| Aš dabar tik žaisti Oblivion. Tai padarė tie žmonės, kurie sukūrė Morrowind. Oblivion yra fantasy Vaidmenų žaidimas. Tai puikus, nes galima kur nors važiuoti ir daryti ką norite. Vienas kitas žaidimas, panašus į Oblivion yra Fable. Fable yra neprisijungę žaidimą ir taip pat yra neterminuota. Tai reiškia, kad Jūs galite pasirinkti laikytis pagrindinių istorija ar ne. Aš tikrai nežinau, bet įdomus neprisijungęs žaidimus, bet aš norėčiau išgirsti, ką kiti žmonės galėtų pasiūlyti. |
|
| |||
| |||
| Aš nesuprantu, kodėl jūs nenorite, kad žaisti internete? Tai už gameplay ir susitikimas geriausios naujų draugų. Turiu pasakyti, Age of Empires yra labai geras offline play. |
|
| |||
| |||
| X3 mano fave niekada nuobodu su ja. |
|
| |||
| |||
| Na, man patinka žaisti internetinius žaidimus. Nors problema yra ta, kad turiu jaunesnius brolius, ir aš norėčiau gauti juos žaisti neprisijungęs žaidimų kompiuteris laiptais. Mes tik 2 telefono linijos, ir mes ne turėtų užrišti linija tik po 9 ar tai, ir jis neveikia dabar. Norėčiau pamatyti, jei aš galiu surasti padorų žaidimą kad aš noriu žaisti, bet kažkas, kad jie gali vaidinti labai, ir galiu mokėti už jį. Internetinių žaidimų aš žaisti prieš bet turiu amžiaus, įvertintais per daug pinigų, arba buvo beprasmiška po to, kai aš praradau visus savo objektus ir nekenčiu paleisti naują pobūdį. Ačiū už pasiūlymus, dar ką nors? Bet kas, kada vaidina, kad Vakarų žaidimas, skirtas PC ir konsolę, aš pamirštu pavadinimą improvizuotas, tačiau jis atrodė cool ir įvairių. |
|
| |||
| |||
| Na tai priklauso nuo kokius žaidimus nori žaisti. FPS - pirmasis asmuo šauliai - aš norėčiau rekomenduoti Half Life 2 + irimą. Jei ieškote tam tikrą strategiją, aš rekomenduoju Age of Empires 3. Tai tikrai iki Kokius žaidimus jūs ieškote. |
|
| |||
| |||
| X3 yra puikus žaidimas. Tiesą sakant, visi X žaidimai buvo gera, ir aš grojo X2: The Threat visai neseniai, todėl verta juos visus picking up if you like vietos žaidimai. Command & Conquer buvo pakartotinai išleistas langelį nustatyti visus žaidimus iki ir įskaitant generolų - Thats daug, jei norite RTS-es. Need For Speed žaidimų padorų skaičių žaisti sesijas verta turinį į jas per daug, jei jums patiko vairuotojo žaidimai. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad vietoj pirkti tuos žaidimus parduotuvė (nesu tikras, ar jie net rasti mažmeninės prekybos parduotuvės), Jūs privalote juos parsisiųsti per Steam. Norėdami tai padaryti, Jums reikės interneto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas X3 tada? Niekada girdėjote apie jį. :?:
| |||
| |||
| X3 Reunion Ar geras žaidimas žmonėms, kurie nori tikrai gilus žaidimas, kuris leidžia jums pajusti, kaip jūsų ten. Tai vieta prekybai ir kovoti su treniruokliu grojo iš kabinos vaizdas. Anything you see plaukioja aplink ar gamykloje gali būti baught. Atnaujinimai ir ginklų statomi ir parduodami vietos fabrikus kas fabrikas resorces reikalauja iš kitų. Tai vienas iš tų Sims kad auga daugiau jūsų dėl to jiems be galo. Jūs pradedate su maža kovotojas ir keletą quid ir pirkti ir parduoti prekes užsidirbti pirkti didesnį krovinių laivų, ir vieną dieną savo dirbančių lakūnų, krovininiai laivai ir gamyklų. Jų didžiulis plotas erdvė padalyta į maždaug 120 sektoriuose išnagrinėti su dinamiškai ekonomikai. Kodėl ir kaip tu žaidi tai modernus tavęs paleisti, kaip verslo, kad galėčiau nusipirkti didžiulį laivyną kovotojai, vežėjų ir mūšis su Dopaść piratai. Jūs galite žaisti su kitų pilotų, orlaivių užgrobimo piratų laivų ir statybos narkotikų fabrikus ir viešnamius. It's got būdu daugiau mokymosi kreivė nei mano Sweeper ir reikalauja, kad visi jūsų laiko gauti bet kur, žaidimas bedarbių kai ją vadina. Vieneriems metams aš taip pat, kaip suinteresuotos kaip pirmą savaitę. Don't bother žaisti be pleistro, nebent turite 10GHz procesorių ir vaizdo plokštė iš ateities. GeForce 6800 GT ir 2 GB RAM padės jums Gerai fps at 1600 x 1200 Res. http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Alienware Area-51 750i - Good lošimo on Top Notch žaidimai? | harperseth | General Hardware Chat | 7 | 2 kovas 2009 15:01 |
| Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! | NeuroDrive | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 4 vasaris 2009 04:19 |
| Taupymo tinklalapių naudoti autonominius | qwertyuioppoiuytrewq | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 25 gruodis 2007 16:39 |
| TCF atsijungti | Hybr! D | Community News & Chat | 9 | 18 spalis 2007 10:51 |
| Gera nauja FPS žaidimų kompiuterio? | Baller | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Kovas 31, 2007 12:07 |
| Temos įrankiai | |
| |