![]() |
|
| |||
| |||
| Es varētu iegādāties vienu vai vairākus bezsaistes PC spēles, bet man nav īsti zināt, kas ir ārpus tur bezsaistes spēlēm, kā es parasti tikai spēlē tiešsaistes spēles (Diablo, World of Warcraft, Guild Wars, utt) Man patīk visvairāk darbības un piedzīvojumu spēles, bet man patīk, ja tas ir kaut kādas stratēģijas un lomu spēles ar to. Vai kāds ieteikt kaut ko? |
|
| |||
| |||
| Es šobrīd tikai play Oblivion. To izdarīja paši cilvēki, kas izveidoja Morrowind. Oblivion ir fantāzijas lomu spēle. Tā ir lieliska, jo jūs varat doties jebkur un darīt visu, ko jūs vēlaties. Vienu citu spēli, kas ir līdzīgs Oblivion ir Fable. Fabula ir izgājis spēli, un tā ir atvērta arī beidzās. Tas nozīmē, ka jūs varat izvēlēties sekot galvenais stāsts vai ne. Es tiešām nezinu kādu jautrību bezsaistes spēlēm, bet es labprāt vēlētos dzirdēt, ko citi cilvēki varētu domāt. |
|
| |||
| |||
| Es nesaprotu, kāpēc jūs nevēlaties spēlēt online? Tas ir labākais gameplay un atbilst jaunus draugus. Man jāsaka, Age Of Empires ir ļoti laba offline play. |
|
| |||
| |||
| X3 ir mans fave nekad nav garlaicīgi ar to. |
|
| |||
| |||
| Well, I love playing online games. Problēma tomēr ir tā, ka man ir jaunāki brāļi, un es vēlos panākt, lai viņi spēlēt bezsaistes spēles uz datora augšā. Mums ir tikai 2 telefona līnijas, un mums nav paredzēts sasiet līnija tikai pēc 9 vai tamlīdzīgi, un tas nav darba tiesības tagad. Es gribētu redzēt, ja es nevaru atrast cienīgu spēli, ka es, iespējams, gribēs spēlēt, bet kaut kas tām var būt pārāk, un es varētu samaksāt par to. Online spēles es spēlēja pirms vai nu dabūja veci, aprēķinātas pārāk daudz naudas, vai bija bezjēdzīgi pēc tam, kad es zaudēju visus savus posteņus un I hate atkārtota iedarbināšana jaunu raksturu. Paldies par ieteikumiem, kaut kas cits? Kāds kādreiz ir bijusi, ka Rietumu spēle, kas ir dators un konsole, esmu aizmirsis nosaukumu bez sagatavošanās, bet tas izskatījās vēsa un dažādas. |
|
| |||
| |||
| Nu tas atkarīgs no tā, kāda veida spēles jūs vēlaties spēlēt. FPS - pirmās personas shooters - es ieteiktu Half Life 2 + paplašināšanu. Ja jūs meklējat kādu stratēģiju Es ieteiktu Age of Empires 3. Tas ir tiešām līdz kāda veida spēles tu meklē. |
|
| |||
| |||
| X3 ir lieliska spēle. Patiesībā, visi X spēles bija labas, un es biju spēlē X2: Threat tikai pavisam nesen, tādēļ ir vērts picking tos visus pat tad, ja jūs vēlaties telpu spēles. Komandas un iekarot tika atkārtoti palaistas vaļā, kas kastē, kas ar visām spēlēm līdz pat un ieskaitot Generals - tas ir daudz, ja vēlaties RTS-es. Need for Speed spēles ir pienācīgs skaits play-sesijas vērts saturu tajos arī, ja vēlaties braukšanas spēles. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka tā vietā, lai iegādātos šo spēļu laikā veikalā (es neesmu pārliecināts, vai tie ir pat pieejami mazumtirdzniecības veikalos), Jums ir tos lejupielādēt caur Steam. Šim, jums būs nepieciešama internetā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whats X3 tad? Nekad nav dzirdējuši par to. :?:
| |||
| |||
| X3 Reunion Ir laba spēle, lai cilvēki, kas vēlas patiešām dziļi spēle, kas liek jums justies kā savā valstī. Tas telpu tirdzniecības un apkarošanas simulatoru spēlē no kabīnes skatu. Kaut ko redzat, kas peld apkārt vai fabriku, var baught. Uzlabojumus un ieročiem tiek būvētas un pārdod kosmosa rūpnīcās ik fabrika prasa resorces no citiem. Tas ir viens no tiem sims kas aug vairāk jūsu tai savējo nav beigu. Sākat ar tiny cīnītājs un dažas mārciņa sterliņu un pirkt un pārdot preces, lai nopelnītu pietiekami nopirkt lielāku kravas kuģi un kādu dienu savā darba pilotiem, kravas kuģus un fabrikas. Savējo milzīga teritorija, telpas sadala aptuveni 120 nozarēm, izpētīt ar dinamiskā ekonomikā. Kāpēc un kā jūs spēlējat tas ir līdz pat tu palaist to kā biznesa, lai es varu nopirkt lielu floti cīnītājiem, pārvadātājiem un Battleships medīt noteiktas pirāti. Jūs varētu spēlēt kā pirāts nolaupīšana citiem pilotiem, kuģu un celtniecības narkotiku rūpnīcas un namos. It's got veids mācīšanās līkne par mīnu traleris un liek visu savu laiku, lai nokļūt jebkur, spēli bezdarbniekiem daži to sauc. Vienu gadu, es esmu tikpat interesē kā pirmo nedēļu. Don't bother spēlē bez plāksteris, ja jums ir 10GHz procesoru un grafikas karti no nākotnes. Geforce 6800 GT un 2 GB RAM, aizvedīs Jūs ok FPS pie 1600 X 1200 Res. http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion |
![]() |
|
| Bookmarks |