rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Dobre offline PC Games

Reply

Narzędzia wątku
Old 12. października 2006, 15:11
Członek grupy

Default Dobre offline PC Games

I może kupić jedną lub więcej gier PC w trybie offline, ale ja naprawdę nie wiem, co jest obecnie nie do gry w trybie offline, jak zwykle zagrał gry online (Diablo, World of Warcraft, Guild Wars, itp.) I jak większość działań i gry przygodowej, ale lubię go, jeśli ma jakiś rodzaj strategii i role playing do niego. Czy ktoś coś polecić?
Old 12. października 2006, 18:42
Członek grupy

I obecnie tylko grać Oblivion. Wykonany został przez tych samych ludzi, którzy stworzyli Morrowind. Oblivion to gra fantasy role playing. To jest wielkie, ponieważ można przejść w dowolnym miejscu i nic nie chcesz.

Jednym z innych gier, które są podobne do Oblivion jest Fable. Fable jest także gra w trybie offline i nie jest również otwarty. Oznacza to, że można wybrać się do głównej opowieści, czy też nie.

Naprawdę nie wiem wszelkie zabawy offline gry, ale chcielibyśmy dowiedzieć się, co może sugerować innych ludzi.
Old 12. października 2006, 22:44
Członek grupy

Nie rozumiem dlaczego nie chcesz grać w Internecie? To jest najlepszy do gry i spotkania nowych przyjaciół. Muszę powiedzieć, Age of Empires jest bardzo dobra grać w trybie offline.
Old 13. października 2006, 08:21
Członek grupy

X3 to my fave nigdy nie znudzą się z nim.
Old 13. października 2006, 12:37
Członek grupy

Cóż, uwielbiam grać w gry online. Problem jednak polega na tym, że mam młodszych braci, i chciałbym je odtwarzać w trybie offline gry na komputerze, na piętrze. Mamy tylko 2 linie telefoniczne, a my nie powinniśmy narzucać linii aż po 9 i tak, i to nie działa w tej chwili. Chciałbym zobaczyć, czy mogę znaleźć godnej grze, że warto zagrać, ale że mogą one odgrywać zbyt, i mogą zapłacić za to. Internetowe gry grałem przed albo masz stare, wyceniania zbyt dużo pieniędzy, albo miały sens po Zgubiłem moje wszystkie przedmioty i I hate ponownym nowego charakteru. Dzięki za sugestie, coś innego? Każdy, kto kiedykolwiek zagrał że zachodnie że gra jest na PC i konsolę, zapomnieć nazwę na poczekaniu, ale wyglądał cool i inne.
Old 17. października 2006, 09:02
Członek grupy

To zależy jakie gry chcesz grać. FPS - pierwsza osoba strzelanek -, polecam Half Life 2 + expansions.

Jeśli szukasz niektórych strategii Polecam Age of Empires 3.

To naprawdę do jakiego rodzaju gier, którego szukasz.
Old 17. października 2006, 12:35
Członek grupy

X3 jest świetna gra. Właściwie wszystkie X gry były dobre, i miałem gry X2: The Threat aż do niedawna, więc może warto je wszystkie picking up if you like przestrzeni gry.

Command and Conquer została ponownie wydana w pudełku zestaw wszystkich gier, w tym generałów - thats dużo jeśli lubisz RTS-y.

The Need For Speed gry mają godnej liczba play-sesje warto treści w nich, jeśli chcesz prowadzenia gry.
Old 18 paź 2006, 14:37
Członek grupy

Myślę, że zamiast kupowania tych gier w sklepie (nie jestem pewien, czy są one jeszcze dostępne w sprzedaży detalicznej), musisz je pobrać za pośrednictwem Steam. W tym celu należy w Internecie.
Old 19 października 2006, 06:14
Administrator Group

X3 Co potem? Never heard of it. :?:

Dave.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 października 2006, 21:45
Członek grupy

X3 Reunion
Jest dobrą grą dla ludzi, którzy chcieliby naprawdę głębokie gry, która sprawia, że czujesz, jak tam twój. Jest to przestrzeń handlu i walki z symulatora zagrał z kokpitu widzenia. Wszystko widać latające wokół lub jakiejkolwiek fabryki można baught. Upgrade broni i są budowane i sprzedawane w przestrzeni fabrykach co fabryka resorces wymaga od innych. To jeden z tych sims tym bardziej, że rośnie na nim swoje nich nie koniec.

Zaczynasz z niewielką bojownika i kilka funciaków i kupować i sprzedawać towary zarobić wystarczająco dużo, aby kupić większy statek towarowy i jeden dzień własnych zatrudnionych pilotów statków towarowych i fabryk. Ich ogromny obszar podzielony na przestrzeni około 120 sektorów do zbadania w dynamicznej gospodarce.

Dlaczego i jak grasz to upto można uruchomić go jako biznes to mogę kupić ogromne floty bojowników, przewoźników i battleships do dopaść piratów. Możesz odtwarzać go jako pirata porywanie innych pilotów statków i budowy fabryki narkotyków i domów.

It's got a sposób krzywa uczenia się więcej niż kopalni sweeper i wymaga cały swój czas, aby uzyskać w dowolnym miejscu, gry dla bezrobotnych niektórzy nazywają go. Jeden rok na I'm just zainteresowane w pierwszym tygodniu. Don't bother to gra bez plastra, chyba że masz 10Ghz procesor i karta graficzna z przyszłości. A GeForce 6800 GT i 2 GB pamięci RAM będzie Ci ok FPS w 1600 X 1200 Res.
http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.