menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Dobrý Offline PC hier

Reply

Thread Tools
Old 12. októbra 2006, 15:11
Člen Skupina

Default Dobrý Offline PC hier

Bych mohol kúpiť jednu alebo viac offline PC hry, ale nemám naozaj vedia, čo je tam pre offline hry, ako som hral väčšinou len online hry (Diablo, World of Warcraft, Guild Wars, atď) sa mi páči najviac a akcie dobrodružné hry, ale som rád, ak má nejakú stratégiu a úlohu hrá na neho. Môže niekto odporučiť niečo?
Old 12. októbra 2006, 18:42
Člen Skupina

Aj v súčasnosti hrá iba v zabudnutia. Bolo by rovnaké ľudí, ktorí vytvorili Morrowind. Zapomnění je fantasy úlohu hrá hru. Je skvelé, pretože môžete ísť kamkoľvek a robiť čokoľvek chcete.

Jeden ďalší hru, ktorá je podobná zabudnutia je Fable. Fable je tiež off-line hry a je tiež otvorená. To znamená, že si môžete zvoliť, aby sa hlavný príbeh, alebo nie.

Já naozaj nepoznám žiadne zábavy offline hry, ale rád by som počuť to, čo ostatní ľudia môžu naznačovať.
Old 12. októbra 2006, 22:44
Člen Skupina

Nerozumiem, prečo nechcete hrať online? Je to najlepšie pre hry a hromady nových priateľov. Musím povedať Vek Impéria je veľmi dobré pre offline hru.
Old 13. októbra 2006, 08:21
Člen Skupina

X3 je môj fave môže nudiť sa to.
Old 13. októbra 2006, 12:37
Člen Skupina

No, miluju hranie online hier. Problém je v tom, že keď som mladšie bratmi, a rád by som sa im hrať offline hry na počítači nahoře. Máme len 2 telefónne linky, a my sme nemali zavesiť na trati až po 9 alebo tak, a to nefunguje hned. Rád by som sa pozrel, či môžem nájsť slušná hra, že by som mohol chcieť hrať, ale niečo, čo by mohli hrať taky, a ja som mohol zaplatiť. On-line hry som hral pred buď tú starú, náklady príliš veľa peňazí, alebo boli zbytočné po tom, čo som stratil všetky moje body a já nenávidím reštartovaním nový znak. Vďaka za pripomienku, niečo iné? Má niekto niekedy hral že západné hra, ktorá je určená pre PC a konzoly, som zabudol meno drsná, ale to vyzeralo v pohode a odlišné.
Old 17. októbra 2006, 09:02
Člen Skupina

No to záleží, aký typ hry chcete hrať. FPS - prvá osoba, strelci - bych odporučiť, Half Life 2 + expanzie.

Ak hľadáte nejaké stratégie doporučuji Vek Impéria 3.

Je to naozaj až na aký typ hry, ktorú ste hľadali.
Old 17. októbra 2006, 12:35
Člen Skupina

X3 je skvelá hra. Vlastne všetky X hry boli dobré, a já jsem hrál X2: Hrozba až len nedávno, takže by mohlo byť dobré uchopenie je všetky, keď sa vám páči priestor hry.

Command and Conquer bol re-uvoľnená v box set so všetkými hry do Generals - to je veľký, ak máte radi RTS-es.

V Need for Speed hry majú slušný počet play-sedenie stojí obsahu v nich príliš, ak chcete vodičský hry.
Old 18. októbra 2006, 14:37
Člen Skupina

Myslím si, že miesto nákupu týchto hier v obchode (Nie som si istý, ak sú ešte k dispozícii v maloobchodných predajniach) musíte stiahnuť cez pára. Za to, že budete musieť na internete.
Old 19. októbra 2006, 06:14
Administrátor Skupina

X3 Čo potom? Nikdy nepočul. :?:

Dave.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19. októbra 2006, 21:45
Člen Skupina

X3 reunion
Je dobrá hra pre ľudí, ktorí chcú naozaj hlboké hra, ktorá vás pocit, že váš tam. Je to miesto obchodu a boj proti simulátor hrál z kokpitu názor. Čokoľvek vidíte letiaci okolo alebo akejkoľvek továrne možno baught. Upgrady a zbrane sú stavané a predávajú vo vesmírnych pretekoch každý závod vyžaduje resorces od ostatných. Je to jeden z tých Sims, že čím viac rastie vaša o to ich koniec.

Začnete s malou bojovník a pár babek a nakupovať a predávať tovar zarobiť dost kúpiť väčšiu nákladnej lode a jeden deň si vlastné zamestnaných pilotov, nákladné lode a tovární. Ich obrovský priestor priestor rozdelený do sektorov okolo 120 preskúmať s dynamickou ekonomikou.

Prečo a ako si hrať, že je až vám běhám ako podnikania, aby som mohol kúpiť obrovskú flotilu bojovníkov, dopravcovia a Lode dopadnout pirátom. Tie by mohli hrať ako pirátske přepadení ďalších pilotov lode a stavebné drog tovární a nevěstince.

Je to tu tak viac ako učenie krivky bane Zametacie a vyžaduje, aby všetky vaše čas vyraziť kamkoľvek, hry pre nezamestnané niektorí hovoria. O rok neskôr som rovnako záujemcov ako prvý týždeň. Don't obťažovať hraní bez opravy, ak máte 10Ghz procesora a grafickej karty z budúcnosti. A Geforce 6800 GT a 2 GB RAM, bude vám ok FPS na 1600 X 1200 Res.
http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Alienware Plocha-51 750i - Dobré pre hranie na začiatok Notch hry? harperseth Všeobecné Hardware Chat 7 2. marca 2009 15:01
Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry! NeuroDrive PC a herné konzoly 1 4. februára 2009 04:19
Uloženie webovej stránky používali Offline qwertyuioppoiuytrewq Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 25. decembra 2007 16:39
TCF Chystáte Offline Hybr! D Spoločenstva Novinky a chat 9 18. októbra 2007 10:51
Dobrý novej FPS hry na PC? Baller PC a herné konzoly 1 31. marca 2007 12:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.