мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Добро Оффлине ПЦ Игре

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. октобар 2006, 15:11
Мембер Гроуп

Default Добро Оффлине ПЦ Игре

Можда ћу купити један или више режиму ван ПЦ игара, али ја не знам шта је тамо за оффлине играма као што ја обично само играли игре онлине (диабле, Уорлд оф Уарцрафт, Гуилд Уарс, итд) волим највише акције и пустоловне игре, али ми се свиђа ако има некакву стратегију и играње улога на њега. Може ли ико препоручити ништа?
Old 12. октобар 2006, 18:42
Мембер Гроуп

Ја тренутно играју само Заборав. Била је направљена од истих људи који су створили Морроуинд. Заборав је фантазија улога играње игра. То је одлично јер можете ићи било где и урадити било што желите.

Још једна игра која је слична Заборав је Фабле. Фабле такође је одсутан тренутно игра и то је и отворен је завршила. То значи да можете изабрати да следите главну причу или не.

Ја стварно не знам ниједном забава оффлине игре, али бих љубав да чује шта други људи могли предложити.
Old 12. октобар 2006, 22:44
Мембер Гроуп

Не разумем зашто се не желите играти онлине? То је најбољи за игре и упознавање нових пријатеља. Морам рећи доб царства је врло добра за оффлине плаы.
Old 13. октобар 2006, 08:21
Мембер Гроуп

Кс3 мој фаве могу добити никада досадно са њом.
Old 13. октобар 2006, 12:37
Мембер Гроуп

Уелл, И лове играње онлине игара. Проблем је у томе што иако имам млађег брата и хтео бих их да играју оффлине играма на рачунару степеницама. Ми једини имати 2 телефонске линије, и ми се не треба везати за линију до послије 9 или тако, и то не ради управо сада. Хтела бих да видим ако ја могу наћи пристојне игре које сам можда желите играти, него нешто што они могу играти превише, а ја могу да плате за то. Онлине игре сам играо прије него је било старо, цостед превише новаца, или било бесмислено након што сам изгубила све моје податке, а ја мрзим поновног нови лик. Хвала за сугестије, ништа друго? Ико икад играо да Западна игра која је за ПЦ и конзоле, И заборави име неучтив, али је изгледао хладан и другачији.
Old 17. октобар 2006, 09:02
Мембер Гроуп

Па то зависи коју врсту игре коју желите играти. ФПС - прва особа схоотерс - Ја бих препоручио Халф Лифе 2 + проширења.

Ако сте хандсоме за неки стратегија препоручујем Аге оф 3 царства.

То је стварно до које врсте игара које тражите.
Old 17. октобар 2006, 12:35
Мембер Гроуп

Кс3 је одлична игра. Заправо, све је Кс игре су добри, а била сам играјући Кс2: претње до врло недавно, тако да би могло бити вриједно брање их све ако желите простор игре.

Наредба и освојити је поново пуштен у кутији сет са свим играма до укључиво Генералс - тај велики посао, ако вам се свиђа РТС-ес.

Потреба за Брзо игре да има пристојан број игра-сједницама важи садржај у њима превише, ако волите игре вожњи.
Old 18. октобар 2006, 14:37
Мембер Гроуп

Мислим да уместо куповања тих игара на схоп (Им 'не сигуран ако су још доступни на малопродајне трговине), морате их преузети путем паре. За то ће вам требати на интернету.
Old 19. октобар 2006, 06:14
Администратор Гроуп

Кс3 што онда? Никад чуо за њега. :?:

Даве.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 19. октобар 2006, 21:45
Мембер Гроуп

Кс3 Реунион
Је добра игра за људе који желе заиста дубок игру чини да се осећате попут ваше тамо. То је простор трговину и борбене симулатор играо са кокпиту погледати. Све што видите лети око фабрике или било који се могу баугхт. Надоградње и оружја су изградили и продали у простору фабрике фабрике сваки захтева ресорцес од других. То је један од оних који Симс расте више ваш њих нема га на крају.

Започињете са ситним борац и неколико фунта и куповати и продавати робу зарадити довољно да купите већи теретни брод и један дан запослено сопствене пилот, теретне бродове и фабрике. Њихова је велика површина простора око 120 подељена на секторе истражити с динамичном привреди.

Зашто и како је играти упто вам ЈА трчање Интернет као пословни, тако да могу купити велику флоту ловаца, носиоци и баттлесхипс да улове гусар. Ви могли играти га као пирата киднаповања другим пилотима бродова и зграда фабрике дроге и бротхелс.

Своју 'је добио више начина учења него кривуља чистач мина и захтева све своје време да би било, игра за незапослене неки називају. Једну годину дана сам баш као заинтересовани као први викенд. Не замарам играјући без закрпе, осим ако имате 10Гхз процесора и графичке картице из будућности. А ГеФорце 6800 ГТ, 2 ГБ РАМ-а ће вам добро доћи у ФПС 1600 Кс 1200 Рес.
хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Кс% Ц2% Б3: _Реунион
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц