az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

İyi Çevrimdışı PC Oyunları

Reply

Konu Araçları
Old 12 Ekim 2006, 15:11
Üye Grubu

Default İyi Çevrimdışı PC Oyunları

Ben bir veya daha fazla çevrimdışı bilgisayar oyunları satın alma olabilir, ama gerçekte ne var çevrimdışı oyun gibi genelde (Diablo, World of Warcraft, Guild Wars, vs) en çok işlem gibi online oyun oynanır bilmiyorum macera oyunları, ancak bu strateji ve rol oynamak için bir tür var I like it. Kimseye bir şey tavsiye edebilir misiniz?
Old 12 Ekim 2006, 18:42
Üye Grubu

Şu anda sadece Oblivion oynuyor. Sizi Morrowind yaratan aynı kişi tarafından yapılmıştır. Oblivion bir fantezi rol oyunu oynuyor. Çünkü her yere gidebilir ve istediğiniz her şeyi yaparım Bu harika.

Bu Oblivion benzer Bir diğer oyun Fable olduğunu. Fable de bir çevrimdışı oyun ve aynı zamanda sona erdi açık. Bu, ana hikaye veya takip edebilirsiniz demektir.

Gerçekten herhangi bir eğlence çevrimdışı oyunların bilmiyorum, ama diğer insanlar ne önerebiliriz duymak istiyorum.
Old 12 Ekim 2006, 22:44
Üye Grubu

Neden online oynamak istemiyorum don't understand? Bu Oyun ve toplantı için en yeni arkadaşlar's. I must say Age Of Empires çok Çevrimdışı oynamak için iyidir.
Old 13 Ekim 2006, 08:21
Üye Grubu

X3 benim fave ile bıkmak asla olabilir.
Old 13 Ekim 2006, 12:37
Üye Grubu

Şey, ben online oyun oynamayı seviyorum. Sorun da bu genç erkek kardeşi var ve bilgisayar yukarıda çevrimdışı oynamak için almak istiyorum. Biz sadece ve 2 telefon hattınız varsa biz sonra 9 kadar kadar satır yukarı kravat gerekiyordu değil ve şu anda çalışmıyor. Eğer iyi bir oyun ben oynamak isteyebilirsiniz bulabilirsiniz görmek isterseniz, ama bir şey onların da çalabilir, ve ben bunun için ödeyebilir. Daha önce de var eski oynadığı çevrimiçi oyunlar veya sonra tüm öğeler kaybolur ve yeni bir karakter yeniden başlatılmasını nefret anlamsız olduğunu çok fazla para costed. Öneriler, başka bir şey için teşekkür ederiz? Kimse hiç bir PC ve konsol Batı oyun oynadı, ben adını düşüncesizce unutur, ama güzel ve farklı görünüyor.
Old 17 Ekim 2006, 09:02
Üye Grubu

Iyi çalmak istediğiniz oyun ne tür bağlıdır. FPS - ilk kişi vurucuları - Ben Half Life 2 tavsiye ederim + genişletmeler.

Eğer ben Age of Empires 3 öneririz bazı strateji arıyoruz.

Bu gerçekten çok kadar oyun size aradığınız ne tür.
Old 17 Ekim 2006, 12:35
Üye Grubu

X3 harika bir oyun. Aslında, tüm X oyunları iyi ve X2 oynuyordum: The Threat çok yakın zamanlara değin, onlar toplama değeri her alan oyunlar eğer gibi olabilir.

Komuta Conquer yeniden bir kutu tüm oyunları kadar ve Generaller dahil kümesi yayımlanmıştır - Eğer RTS gibi-es büyük that.

Eğer oyun sürüş gibi For Speed oyunlar da oyun bir numaralı onları oturumları içerik değeri var mı ihtiyacınız var.
Old 18 Ekim 2006, 14:37
Üye Grubu

Bunun yerine bir dükkan o oyun satın almanın varsa bile perakende mağazalarında mevcut olan (emin değilim) bir Buhar yoluyla onları indirmek için var. Olduğu için, internet gerekir.
Old 19 Ekim 2006, 06:14
Yönetici Grubu

Whats X3 sonra? Hiç duymadım. :?

Dave.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 Ekim 2006, 21:45
Üye Grubu

X3 Reunion
Insanlar sizin gibi hissettiriyor gerçekten derin oyun isteyen için iyi bir oyun mu sizin orada. Bu bir boşluk ticaret ve savaş simülatörü Kokpitte görünümünden oynadı's. Her şey veya baught olabilir herhangi bir fabrika çevresinde uçan bakın. Yükseltmeler ve silah inşa ve alan fabrikaların her fabrika diğerlerinden resorces gerektirir sattı. Bu da size bu onların sonu daha büyüdükçe bu Sims arasındadır.

Sen küçük bir avcı ve birkaç sterlin ve satın almak ve satmak mal ile kendi çalışan pilotlar, kargo gemileri ve fabrikalarda daha büyük bir yük gemisi ve bir gün almak için yeterli kazanmaya başlar. Onlar yaklaşık 120 sektörleri içine alan bölünmüş bir çok alanda dinamik bir ekonomi ile keşfetmek için.

Neden ve nasıl bu size bir iş olarak ben bu korsanlar aşağı avı için savaşçıların, taşıyıcılar ve savaş gemileri büyük bir filo satın alabilirsiniz çalıştırın UPTO bir oyun. Bir korsan diğer pilotlar gemi kaçırma olarak oynayabilir ve ilaç fabrikaları ve brothels bina.

Daha benim süpürgesi daha öğrenme eğrisi bir yol var ve her yerde, bazı adlandýrmak işsiz bir oyun almak için zaman gerektirir. Ben sadece ilk hafta olarak ilgileniyorum, bir yıl. Eğer gelecekte bir 10Ghz işlemci ve grafik kartına sahip olan yama ile oynarken rahatsız etmeyin. Bir GeForce 6800 GT ve 2 GB RAM için 1600 X 1200 Arş at FPS tamam olacaktır.
http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion
Reply

Register

Bookmarks