менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Хороший Offline PC Ігри

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 жовтня 2006, 15:11
Член групи

Default Хороший Offline PC Ігри

Я можу купити одну або більше форуму ігри для ПК, але я справді не знаю, що там для автономних ігор, як я зазвичай тільки грають онлайн-ігор (Diablo, World Of Warcraft, Guild Wars і т.д.) Я, як і більшість дій і пригодницькі ігри, але я люблю його, якщо воно має якусь стратегію і рольових ігор до нього. Хто-небудь може рекомендувати що-небудь?
Old 12 жовтня 2006, 18:42
Член групи

В даний час я тільки грати Oblivion. Це було зроблено одним і тим же людям, які створили Morrowind. Забуття фантазії рольових ігор. Це чудово, тому що ви можете йти куди завгодно і робити все, що завгодно.

Інша гра, яка схожа на забуття Fable. Fable також автономний гра, і вона відкрита також закінчилися. Це означає, що ви можете вибрати наступні основні історія чи ні.

Я дійсно не знаю жодної гри задоволення форуму, але мені хотілося б почути, що інші люди можуть запропонувати.
Old 12 жовтня 2006, 22:44
Член групи

Я не розумію, чому ви не хочете грати в Інтернеті? І це найкраще для гри і зустрічі з новими друзями. Я повинен сказати, Age Of Empires дуже добре для автономного відтворення.
Old 13 жовтня 2006, 08:21
Член групи

Х3 My Fave ніколи не нудно з ним.
Old 13 жовтня 2006, 12:37
Член групи

Ну, я люблю грати в онлайнові ігри. Проблема, однак, що я молодшими братами, і я б хотів, щоб змусити їх грати форуму гри на комп'ютер нагорі. У нас є тільки 2 телефонні лінії, і ми не повинні зв'язувати лінію тільки після 9 або так, і він не працює зараз. Я хотів би бачити, якщо я можу знайти гідну гру, що я можу хочуть грати, але те, що вони можуть грати також, і я можу заплатити за це. Онлайн ігри я грав перш ніж або отримали стару, з розрахунку занадто багато грошей, або були безглузді, коли я втратив усіх своїх пунктів, і я ненавиджу перезапуску нового характеру. Дякуємо за пропозицію, що-небудь? Хто-небудь грав, що західні ігор, які для PC та консолі, я забув назву експромтом, але вона дивилася прохолодно і різних.
Old 17 жовтня 2006, 09:02
Член групи

Ну, це залежить в які ігри ви хочете грати. FPS - шутерах від першої особи - я б порекомендував Half Life 2 + розкладання.

Якщо ви шукаєте якусь стратегію я рекомендую Age Of Empires 3.

Це дійсно до які ігри ви шукаєте.
Old 17 жовтня 2006, 12:35
Член групи

Х3 великій грі. Власне, всі ігри X були хороші, і я грав X2: The Threat до самого останнього часу, тому було б доцільно збір їх всіх, якщо хочете просторі гри.

Командування і володарюй була перевидана в бокс-сету з усіма іграми аж до генералів - Thats дуже багато чого, якщо Ви хочете РТС-ES.

Need For Speed ігри мають гідного числа ігрових сесій вартість утримання в них теж, якщо хочете гоночних ігор.
Old 18 жовтня 2006, 14:37
Член групи

Я думаю, що замість покупки цих ігор в магазині (я не впевнений, якщо вони ще доступні в роздрібних магазинах), ви повинні завантажити їх через Steam. Для цього вам потрібно в Інтернеті.
Old 19 жовтня 2006, 06:14
Адміністратор групи

Whats X3 тоді? Ніколи не чув про нього. :?:

Дейв.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 19 жовтня 2006, 21:45
Член групи

X3 Reunion
Хороша гра для людей, що бажають дійсно глибоку гру, яка змушує вас почувати себе, як ваш там. Це торговий простір і Combat Simulator грав з кабіни. Все, що ви бачите літає або будь-який завод може бути baught. Оновлення та зброю виготовлено і продано в космосі заводи кожному заводі Resorces вимагає від інших. Це одна з тих Sims, яка росте більш ваші на нього їх немає кінця.

Ви починаєте з малесенькою винищувачів і кілька фунтів і купують і продають товари, щоб заробити достатньо, щоб купити великий корабель і один день власний зайнятого пілотів, вантажних суднах і фабриках. Їх величезні області простору розділені на приблизно 120 секторів вивчити з динамічною економікою.

Чому і як ви будете грати це ДО вас я запустити його як бізнес, щоб я міг купити величезний флот винищувачів, перевізників і лінкори, щоб вистежити піратів. Ви можете грати як піратські захоплення інших суден пілоти наркотиків та будівництво заводів і публічні будинки.

It's Got способом навчання більш ніж тральщик і вимагає все ваше час, щоб отримати в будь-якому місці, гра для безробітних деякі називають це. Через рік я так само зацікавлені в перший тиждень. Не турбуйтеся грав без патча, якщо у вас є 10GHz процесора і графічної карти з майбутнього. GeForce 6800 GT і 2 Гб ОЗУ допоможе вам OK FPS на 1600 X 1200 Res.
http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.