![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я можу купити одну або більше форуму ігри для ПК, але я справді не знаю, що там для автономних ігор, як я зазвичай тільки грають онлайн-ігор (Diablo, World Of Warcraft, Guild Wars і т.д.) Я, як і більшість дій і пригодницькі ігри, але я люблю його, якщо воно має якусь стратегію і рольових ігор до нього. Хто-небудь може рекомендувати що-небудь? |
|
| |||
| |||
| В даний час я тільки грати Oblivion. Це було зроблено одним і тим же людям, які створили Morrowind. Забуття фантазії рольових ігор. Це чудово, тому що ви можете йти куди завгодно і робити все, що завгодно. Інша гра, яка схожа на забуття Fable. Fable також автономний гра, і вона відкрита також закінчилися. Це означає, що ви можете вибрати наступні основні історія чи ні. Я дійсно не знаю жодної гри задоволення форуму, але мені хотілося б почути, що інші люди можуть запропонувати. |
|
| |||
| |||
| Я не розумію, чому ви не хочете грати в Інтернеті? І це найкраще для гри і зустрічі з новими друзями. Я повинен сказати, Age Of Empires дуже добре для автономного відтворення. |
|
| |||
| |||
| Х3 My Fave ніколи не нудно з ним. |
|
| |||
| |||
| Ну, я люблю грати в онлайнові ігри. Проблема, однак, що я молодшими братами, і я б хотів, щоб змусити їх грати форуму гри на комп'ютер нагорі. У нас є тільки 2 телефонні лінії, і ми не повинні зв'язувати лінію тільки після 9 або так, і він не працює зараз. Я хотів би бачити, якщо я можу знайти гідну гру, що я можу хочуть грати, але те, що вони можуть грати також, і я можу заплатити за це. Онлайн ігри я грав перш ніж або отримали стару, з розрахунку занадто багато грошей, або були безглузді, коли я втратив усіх своїх пунктів, і я ненавиджу перезапуску нового характеру. Дякуємо за пропозицію, що-небудь? Хто-небудь грав, що західні ігор, які для PC та консолі, я забув назву експромтом, але вона дивилася прохолодно і різних. |
|
| |||
| |||
| Ну, це залежить в які ігри ви хочете грати. FPS - шутерах від першої особи - я б порекомендував Half Life 2 + розкладання. Якщо ви шукаєте якусь стратегію я рекомендую Age Of Empires 3. Це дійсно до які ігри ви шукаєте. |
|
| |||
| |||
| Х3 великій грі. Власне, всі ігри X були хороші, і я грав X2: The Threat до самого останнього часу, тому було б доцільно збір їх всіх, якщо хочете просторі гри. Командування і володарюй була перевидана в бокс-сету з усіма іграми аж до генералів - Thats дуже багато чого, якщо Ви хочете РТС-ES. Need For Speed ігри мають гідного числа ігрових сесій вартість утримання в них теж, якщо хочете гоночних ігор. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що замість покупки цих ігор в магазині (я не впевнений, якщо вони ще доступні в роздрібних магазинах), ви повинні завантажити їх через Steam. Для цього вам потрібно в Інтернеті. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whats X3 тоді? Ніколи не чув про нього. :?:
| |||
| |||
| X3 Reunion Хороша гра для людей, що бажають дійсно глибоку гру, яка змушує вас почувати себе, як ваш там. Це торговий простір і Combat Simulator грав з кабіни. Все, що ви бачите літає або будь-який завод може бути baught. Оновлення та зброю виготовлено і продано в космосі заводи кожному заводі Resorces вимагає від інших. Це одна з тих Sims, яка росте більш ваші на нього їх немає кінця. Ви починаєте з малесенькою винищувачів і кілька фунтів і купують і продають товари, щоб заробити достатньо, щоб купити великий корабель і один день власний зайнятого пілотів, вантажних суднах і фабриках. Їх величезні області простору розділені на приблизно 120 секторів вивчити з динамічною економікою. Чому і як ви будете грати це ДО вас я запустити його як бізнес, щоб я міг купити величезний флот винищувачів, перевізників і лінкори, щоб вистежити піратів. Ви можете грати як піратські захоплення інших суден пілоти наркотиків та будівництво заводів і публічні будинки. It's Got способом навчання більш ніж тральщик і вимагає все ваше час, щоб отримати в будь-якому місці, гра для безробітних деякі називають це. Через рік я так само зацікавлені в перший тиждень. Не турбуйтеся грав без патча, якщо у вас є 10GHz процесора і графічної карти з майбутнього. GeForce 6800 GT і 2 Гб ОЗУ допоможе вам OK FPS на 1600 X 1200 Res. http://en.wikipedia.org/wiki/X% C2% B3: _Reunion |