menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Problém s grafikou farcry

Reply

Thread Nástroje
Old 16.února 2008, 15:26
Člen Skupina

Default Problém s grafikou farcry

im křižujícího daleko poprvé a IVE právě začali hrát hru im na začátku byly najdete ruky zbraň granáty a neprůstřelné vesty a pak si otevřete dveře, a to vede k džungli, ale když jsem chodit do džungle v terénu je neuspořádaný to přijde jako modrá místo zeleně si kluci pochopili mi to vypadá můj GFX karty převýšení zvládnu, ale moje karta je GeForce 7600
Old 16.února 2008, 19:44
Dárce Skupina

se může stát, že vaše karta je chybná, že je potřeba aktualizovat své ovladače, nebo došlo k chybě při instalaci hry.

Jen pro správnou míru, najít nejnovější ovladače pro svou kartu, a pokud to selže, protože jste stále na samém začátku, odinstalovat a znovu nainstalovat a zjistit, jestli to řeší případné odchylky. v případě, že žádný z práce, můžete bezpečně předpokládat, grafické kartě je umazávání nahoru. v takovém případě budete muset získat nový samozřejmě.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 17.února 2008, 10:50
Člen Skupina

Stačí, aby vám pomohl některé, zde je nejnovější ovladače pro karty Nvidia. Budu předpokládat, že jste se systémem Windows XP. Pokud si nejste budete si muset vybrat správný OS. http://www.nvidia.co.uk/object/winxp...1_whql_uk.html
Doufám, že to pomůže vám.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Laptop téma xioner Obecné Software Chat 11 23. října 2008 12:03
PSU,,, stále problém pro mě dsaliba Případy & Napájecí zdroje 7 10. Září 2008 13:10
PSU téma ukmm Případy & Napájecí zdroje 2 14. prosince 2007 15:55
Mohl byste ještě říci, Crysis je 2. farcry pokud to wasn't provádí stejné lidi? cheesepuff PC a herní konzole 6 21. listopadu 2007 20:35
Já jsem pařezy ... Takže je Microsoft. Grafickou kartou problém. Dmeyer07 Graphics Cards & Monitory 5 3. Listopad 2007 22:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.