μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Γραφικά με θέμα farcry

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 15:26
Μέλος Ομάδα

Default Γραφικά με θέμα farcry

im που εκτελούν πλόες πολύ μακριά για πρώτη φορά και IVE μόλις αρχίσει το παιχνίδι im στην αρχή ήταν να βρείτε το χέρι το όπλο και χειροβομβίδες θωράκων και τότε θα ανοίξει την πόρτα και θα οδηγεί στη ζούγκλα αλλά όταν περπατούν σε ζούγκλα του εδάφους θάλασσα είναι αυτή έρχεται ως μπλε αντί του Πρασίνου κάνετε εσείς καταλαβαίνω μου φαίνεται ότι μου GFX κάρτα επίκλισης χειριστούμε το θέμα, αλλά μου είναι μια κάρτα GeForce 7600
Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 19:44
Ομάδα Δωρητών

μπορεί να είναι ότι η κάρτα σας είναι ελαττωματικά, ότι θα πρέπει να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης, ή προέκυψε σφάλμα κατά την εγκατάσταση του παιχνιδιού.

μόνο για καλό μέτρο, να βρείτε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα σας, και αν αυτό αποτύχει, αφού εξακολουθεί να είναι σωστό, κατά την έναρξη, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και δείτε αν αυτό καθορίζει τυχόν ανωμαλίες. αν όλα αυτά δεν λειτουργεί, μπορείτε με ασφάλεια να υποθέσουμε σας κάρτα γραφικών είναι μέχρι Messing. Στην περίπτωση αυτή, θα χρειαστεί να πάρετε ένα νέο προφανώς.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 10:50
Μέλος Ομάδα

Απλά για να σας βοηθήσει σε κάποια, εδώ είναι τα νεότερα προγράμματα οδήγησης για κάρτες Nvidia. Θα υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε τα Windows XP. Αν δεν θα χρειαστεί να επιλέξετε τη σωστή OS. http://www.nvidia.co.uk/object/winxp...1_whql_uk.html
Hope this helps σας.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Laptop θέμα xioner Γενικά Λογισμικό Chat 11 23 Οκτ 2008 12:03
PSU,,, ακόμα σε ένα θέμα για μένα dsaliba Θήκες & Τροφοδοτικά 7 10η Σεπ 2008 13:10
PSU θέμα ukmm Θήκες & Τροφοδοτικά 2 14 Δεκ. 2007 15:55
Θα σας πω ακόμη Crysis είναι η 2η farcry αν wasn't πραγματοποιούνται από τα ίδια άτομα; cheesepuff PC & Console Gaming 6 21 Νοε 2007 20:35
Είμαι stumped ... Το ίδιο και η Microsoft. Κάρτα γραφικών θέμα. Dmeyer07 Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 3η Νοε 2007 22:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.