manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Problem s grafikom farcry

Reply

Thread Tools
Old 16 veljača 2008, 15:26
Member Group

Default Problem s grafikom farcry

IM plying daleko poklič po prvi put i imam samo započeo igrajući igru im na početku su vam ruke topovska granata i tijela oklopu i onda ti otvori vrata i to vodi u džungli, ali kad sam hodati u džungli terenu je messed up to dolazi kao plavo umjesto zelenila učiniti vi razumijete mene to izgleda kao moj GFX card cant rukovati se, ali moja kartica je geforce 7600
Old 16 veljača 2008, 19:44
Donatorska Grupa

on svibanj se da je vaša kartica je neispravan, koje trebate ažurirati podatke o vozačima, odnosno došlo je do pogreške kada ste instalirali igru.

samo za dobru mjeru, naći najnovije drivere za svoju karticu, a ako to ne uspije, jer vas i dalje pravo na početku, deinstalirajte ga i reinstalirati i vidjeti ako je bilo koja anomalija ispravci. ako ništa od radova koji možete sigurno pretpostaviti vaše grafičke kartice je messing up. u kojem slučaju, morat ćete dobiti novu očito.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 17 veljača 2008, 10:50
Member Group

Dovoljno je da vam pomognu neke, ovdje je najnoviji driveri za Nvidia kartice. Ja odlazim na pretpostavku da koristite Windows XP. Ako ne trebate odabrati ispravnu OS. http://www.nvidia.co.uk/object/winxp...1_whql_uk.html
Nadam se ovo pomaže vama.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Laptop problem xioner Općenito Software Chat 11 23. listopad 2008 12:03
PSU,,, još uvijek u pitanje za mene dsaliba Cases & Power Supplies 7 10. Ruj 2008 13:10
PSU problem ukmm Cases & Power Supplies 2 14. prosinac 2007 15:55
Želite li još uvijek reći Crysis je 2. farcry ako to nije napravljena od istih ljudi? cheesepuff PC & konzole Igre 6 21. studeni 2007 20:35
I'm stumped ... Tako je Microsoft. Grafička kartica problem. Dmeyer07 Graphics Cards & Monitors 5 3. studeni 2007 22:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.