kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Grafika kérdés farcry

Reply

Téma eszközök
Old Február 16, 2008, 15:26
Csoport tagja

im plying Far Cry az első alkalommal, és ive elkezdtem játszani a játékot im elején volt megtalálni a kéz és a test pisztoly gránát páncélzathoz majd megnyitja az ajtót, és ez ahhoz vezet, hogy a dzsungelben, de amikor én lépett be a dzsungelben a földre hírnök is fel van szó, mint a kék helyett a zöld ugye fiúk ért engem ez úgy néz ki mint én Gfx kártya cant kezelni de a kártya a GeForce 7600
Old Február 16, 2008, 19:44
Donor Group

Lehet, hogy a kártya a hibás, hogy meg kell frissíteni a meghajtókat, vagy hiba történt, amikor telepítette a játékot.

Csak a jó intézkedés a legújabb meghajtókat a kártya, és ha ez nem sikerül, mert még mindig jobb az elején, uninstall ez és visszahelyez és nézd meg, hogy meghatározza bármely rendellenességet. ha az sem, hogy működik, akkor biztosan vállalja a grafikus kártya van messing fel. ebben az esetben meg kell, hogy egy új, természetesen.

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old Február 17, 2008, 10:50
Csoport tagja

Csak segíteni néhány, itt van a legújabb meghajtókat Nvidia kártyák. Most az a feltételezés, hogy a Windows XP. Ha nem akkor ki kell választania a megfelelő OS. http://www.nvidia.co.uk/object/winxp...1_whql_uk.html
Remél ez segít.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.