פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

בעיה עם גרפיקה farcry

Reply

שרשרת כלים
Old 16 פבואר 2008, 15:26
חבר קבוצת

Default בעיה עם גרפיקה farcry

IM plying בוכה הרבה בפעם הראשונה ו ive רק התחיל לשחק את המשחק IM בהתחלה היו לך למצוא את האקדח ביד רימונים וגוף מדי שריון ואז אתה פותח את הדלת, וזה מוביל את ג 'ונגל אבל כאשר אני הולך אל תוך הג' ונגל הארץ הוא messed up זה מגיע כ כחול במקום ירוק אתם מבינים אותי זה נראה כמו הכרטיס שלי GFX צביעות לטפל בזה אבל הכרטיס שלי הוא geforce 7600
Old 16 פבואר 2008, 19:44
קבוצת תורמים

ייתכן כי כרטיס האשראי שלך הוא פגום, כי יש צורך לעדכן את מנהלי ההתקן, או אירעה שגיאה בעת התקנת את המשחק.

רק בשביל למדוד טוב, למצוא את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבור הכרטיס שלך, ואם זה לא יצליח, שכן עדיין יש לך זכות בהתחלה, להסיר אותה ולהתקין מחדש, ולראות אם זה פותר כל anomalies. אם אף אחד זה עובד, אתה יכול להניח בבטחה את כרטיס המסך שלך הוא להתעסק למעלה. במקרה זה, עליך לקבל מספר חדש כמובן.

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 17 פבואר 2008, 10:50
חבר קבוצת

רק כדי לעזור לך קצת, הנה את מנהלי ההתקן החדשים ביותר כרטיסי Nvidia. אני הולך להניח כי אתה מפעיל את Windows XP. אם אתה לא תצטרך לבחור את מערכת ההפעלה הנכונה. http://www.nvidia.co.uk/object/winxp...1_whql_uk.html
מקווה שזה יעזור לך.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Laptop בעיה xioner כללי תוכנות צ 'אט 11 23 אוקטובר 2008 12:03
PSU,,, עדיין בעיה בשבילי dsaliba מקרים & ספקי כוח 7 10 ספטמבר 2008 13:10
הבעיה PSU ukmm מקרים & ספקי כוח 2 14th דצמבר 2007 15:55
האם אתה עדיין אומר Crysis הוא 2 farcry אם wasn't שבוצעו על ידי אותם אנשים? cheesepuff PC & קונסולת משחקים 6 21st נובמבר 2007 20:35
אני stumped ... אז הוא Microsoft. כרטיס המסך בעיה. Dmeyer07 כרטיסי מסך & Monitors 5 3rd נובמבר 2007 22:29
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.