mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Grafika problema su farcry

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 16, 2008, 15:26
Narys

im kursuojančių Far Cry pirmą kartą ir IVE tik pradėjo žaisti žaidimą im pradžioje buvo rasti vertus pistoletai granatos ir neperšaunamas liemenes ir tada atidaryti duris ir ji veda prie džiunglių, o kai aš pėsčiomis į džiungles vietoje yra messed up to pasirodo kaip mėlynas vietoj žaliojo do you guys suprasti man atrodo, kad mano gfx kortelė cant tvarkyti ji, bet mano korta GeForce 7600
Old Vasaris 16, 2008, 19:44
Donorų grupės

gali būti, kad jūsų kortelė yra sugedusi, kad jums reikia atnaujinti savo vairuotojams, ar ten buvo klaida, kai įdiegėte žaidimą.

tik gera priemonė, rasti naujausias tvarkykles, skirtas jūsų kortelės, o jei tai nepavyks, nes jūs vis dar esate teisus pradžioje, jį pašalinti ir iš naujo įdiegti ir pamatyti, jei jis nustato bet kokias anomalijas. jei nė vienas iš šių darbų, galite drąsiai teigti, jūsų video korta messing up. Tokiu atveju, jums reikės gauti naują akivaizdžiai.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Vasaris 17, 2008, 10:50
Narys

Tiesiog jums padėti tam, čia yra naujausias tvarkykles Nvidia korteles. Einu daryti prielaidą, kad dirbate su Windows XP. Jei nesate jums reikia pasirinkti teisingą OS. http://www.nvidia.co.uk/object/winxp...1_whql_uk.html
Hope this helps you.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.